Дано си прав за дъжда.
Дано си прав за дъжда.
Това го разбрах, но мисля че този трик надали го смятат за поява на паша.Запечатан мед в пити не мисля, че е паша освен ако не го крадат от друг кошер. При мен също са много спокойни и не съм правил местене на корпуси. Виждам, че при теб също са спокойни. Спокойствието си има причина определено.
Има Ачка има.Ама цял си е най добре
![]()
То не е за приказка но роя или както искаш го наричай го гоних аз не ти!
Въпрос на късмет беше че бях на пчелина а последния рой излезе на 30 Август с млада оплодена майка . Пчелите не са тъпи като мен и едва ли биха предприели самоубийство без причина! Защо когато семейството има около 20 килограма мед 4 пити с пило и 9 междурамия с пчели е предприело тези действия .
Вчера направих прегледа, но не мога да кача снимката на пилото за повече информация пък и така като чета едва ли някой ще прояви интерес освен да се прави на умник затова приключвам темата.
** ако накой от модераторите прецени може да премести мнението, където му е мястото , просто не съобразих.
Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))