Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от miroslav70 Виж публикацията
    Утре се готвя за битка.
    Ако имаш нападение много ефикасно е пръскане с вода на капчици от градински маркуч.
    Не знам ама продават едни такива за мъгла дали ще свършат работа Дамянов прави опити когато пръскаха за дерматита.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Ако имаш нападение много ефикасно е пръскане с вода на капчици от градински маркуч.
    Не знам ама продават едни такива за мъгла дали ще свършат работа Дамянов прави опити когато пръскаха за дерматита.

Жоре преди години бях богат и заможен.Като станах беден знаеш ли какъв зор видях докато от уча дето да яде луканка.Днес ще предотвратиш
    а утре?От моя малък опит 3 години като начинаещ пчелар съм разбрал едно нещо.Не трябва да създаваш предпоставки за това /хигиена на пчелина/

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Жоре преди години бях богат и заможен.Като станах беден знаеш ли какъв зор видях докато от уча дето да яде луканка.Днес ще предотвратиш
    а утре?От моя малък опит 3 години като начинаещ пчелар съм разбрал едно нещо.Не трябва да създаваш предпоставки за това /хигиена на пчелина/
    Така е Дака може би затова казват че новата пчеларска година е от 1 август а сега сме 19 септември.(разбира се има разлика в различни части на България) но все пак може би трябва да се мисли за зазимяването по от рано.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (1 потребител (и) и 6 гост (и))

1. Йонко

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •