Ще се опитам веднъж да обясня какво съм мислил като съм пускал анкетата за да не отговарям на всеки по отделно и да не се развиват хиляди теории пък който ме разбере ...
1.Идеята на такава тема е да се даде информация на колеги къде могат да си продадът меда към настоящия момент на най-добра цена . Мнението на колегата valaz е най-близко до това като към него ще допълня и ,че крайния потребител също няма нужда да разбира кой и до колко е извил ръцете на пчеларя за да продаде меда си . Замислете се дали някоя фирма ще обяви цените на които закупува стоката си и след това я продава . Искам да видя един пчелар как обяснява на някой свой клиент защо му продава букет на 8лв. след , като половината е продал на 4,20 и човека как ще го разбере .
2.По въпроса със мненията бройката е примерна , дал съм една ниска една висока стойност и една която би трябвало да е що годе приемлива .Според мен трябва да е 20 но като пусках темата я направих само с пет полета. В темата за личните данни дадох предложение което би изчистило автоматично хората само със спам и безсмислени мнения пиша го и тук . Първите 10,20,50 или сто мнения да се одобряват от модератор . И още нещо ако не обичаш да пишеш все ще имаш близък приятел във форума който пише и пак ще стигне до теб . За млади и стари и дума не може да става , че аз си мисля че съм много млад .
Като цяло идеята на това което съм написал е изцяло в защита на пчеларя и в това да получава навременна информация . Миналата година , след като писах в темата за цената на меда и с още няколко човека бяхме анатемосани че видиш ли цената паднала едва ли не заради нас , януари се обадих на познат колега и си продаде меда на 6,50(кориандър) след още два месеца други познати около мен продадоха на 5 всичкия включително и рапицата .
Нека анкетата да е една седмица , че съм забравил да я направя .
Моля всеки преди да коментира да прочете тези няколко реда !

Цитат