Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 537

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Форума пак заби из царевицата - ужасно бави. Защо не спрете чата, докато се локализира проблема? Едва ли това ще се отрази на изкупната цена на меда.
    И аз мисля че чата трябва да се спре, поне докато не го ъпдейтнем. Утре сутринта ще се разпоредя на IT отдела да го спре, а в следващите дни можем да го включваме от дъжд на вятър с цел тестове на новите версии.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    И аз мисля че чата трябва да се спре, поне докато не го ъпдейтнем. Утре сутринта ще се разпоредя на IT отдела да го спре, а в следващите дни можем да го включваме от дъжд на вятър с цел тестове на новите версии.
    То ми е ясно, това което казваш, но защо за едни има чат, а за други не. И започвам да си мисля, че в повечето случаи аз съм "вируса", който бъгва системата и за това нямам чат, за разлика от други.

ПП превключих на Мозила и чата се появи. Интересна работа, ама няма смисъл да ми се обяснява и без това няма да разбера.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    То ми е ясно, това което казваш, но защо за едни има чат, а за други не. И започвам да си мисля, че в повечето случаи аз съм "вируса", който бъгва системата и за това нямам чат, за разлика от други.
    То и аз нямам чат от няколко дни така че не си единствен
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Минете на друг браузър.
    Проблема изобщо не е в браузера, тъй като съм опитал 10 различни ползващи различни енджини. По-скоро мисля, че да се опита с друго айпи или друго прокси. как става така, че хората на един комп имат чат, а на друг нямат при един и същи браузер?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Проблема изобщо не е в браузера, тъй като съм опитал 10 различни ползващи различни енджини. По-скоро мисля, че да се опита с друго айпи или друго прокси. как става така, че хората на един комп имат чат, а на друг нямат при един и същи браузер?
    Стана бе - факт. Бях с хром и включих мозила, и чата се появи.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Стана бе - факт. Бях с хром и включих мозила, и чата се появи.
    Ами, Калине в момента съм с мозила и нямам чат, пробвал съм с хром, опера, юси браузер, експлорера и да не ги изреждам всички няма. Ма прехвърля ли се на другия комп пак с мозила и светва.

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Ами, Калине в момента съм с мозила и нямам чат, пробвал съм с хром, опера, юси браузер, експлорера и да не ги изреждам всички няма. Ма прехвърля ли се на другия комп пак с мозила и светва.
    Пробвай Ctrl+h - отваря се нов таб в Chrome -> клик на Clear browsing data -> рестарт на браузъра.
    0899946746 Поздрави, Емо.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •