Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Пламен Керчев Виж публикацията
    На колега му взеха проби с обещана цена 6 лв. Това преди повече от месец. Вчера идват и му обявяват цена от 4.8. Ако искаш му казали. Продължението не е от значение.
    Стар филм, гледал съм го преди 12-13 години.Винаги има нови зрители.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Стар филм, гледал съм го преди 12-13 години.Винаги има нови зрители.
    Защо не работите с Апитрейд например. Хората го казаха, че вземат ли пробите и кажат някаква цена, след това идват и вземат меда на същата. Аз гарантирам за това. Поне за сега.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Защо не работите с Апитрейд например. Хората го казаха, че вземат ли пробите и кажат някаква цена, след това идват и вземат меда на същата. Аз гарантирам за това. Поне за сега.
    Точно с тях работя, но понеже само те са читави се притеснявам, че ще станем много на клона.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цената им особено този сезон е много ниска. Още от миналата година мислех да пробвам с тях но на тази цена няма как за сега

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Цената им особено този сезон е много ниска. Още от миналата година мислех да пробвам с тях но на тази цена няма как за сега
    Аз говорих за начина им на работа, а цените, че им са ниски вече е друга тема за дискусия. Ако имаше една друга фирма изкупваща мед тук и сложи някаква по - голяма цена, какво ще се получи? А трета? Надявам се да не са под една шапка де.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    По принцип почти всички изкупвачи са коректни стига да не става въпрос за пари, тогава вече „бизнеса си е бизнес“! Миналата година си продадох меда на Апимел, сега когато ми потрябва така нареченото „удостоверение“ почти светкавично ми го изпратиха. Тази година живот и здраве ще работя с Апитрейд и те изразиха готовност да ми съдействат с каквото могат (изкупуване на меда до към 20 септември) за да мога да се сдобия с него в случай че има проблем с другата фирма, но когато опре работата до пазарлък, всички са железни - не се подават и на милиметър......

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.11.2011
    Пчеларски район
    Русе
    Миналата година на два пъти се опитах да работя с тях, веднъж за акацията и веднъж за слънчогледа.Звъня, записват ме и повече не ги чух.....смятам че количеството от над 2т не е чак толкова малко...

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от n.kostadinov Виж публикацията
    Миналата година на два пъти се опитах да работя с тях, веднъж за акацията и веднъж за слънчогледа.Звъня, записват ме и повече не ги чух.....смятам че количеството от над 2т не е чак толкова малко...
    Помня за случая ти и защо си мисля, че установихте някакъв контакт. Аз също тогава се обадих, че ме бяха позабравили, но дойдоха и оправиха нещата в кратък срок.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.11.2011
    Пчеларски район
    Русе
    Помня за случая ти и защо си мисля, че установихте някакъв контакт. Аз също тогава се обадих, че ме бяха позабравили, но дойдоха и оправиха нещата в кратък срок.
    Да, говорихме с теб тогава по този въпрос и ти ми каза до колкото помня, че се случва да се забавят понякога.Контакт така и не установихме.А по въпроса с моя приятел, ами познаваме се с него вече повече от 20 години и да ти кажа наистина не му се занимава да пълни буркани, взема прилична заплата и те така

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от n.kostadinov Виж публикацията
    Да, говорихме с теб тогава по този въпрос и ти ми каза до колкото помня, че се случва да се забавят понякога.Контакт така и не установихме.А по въпроса с моя приятел, ами познаваме се с него вече повече от 20 години и да ти кажа наистина не му се занимава да пълни буркани, взема прилична заплата и те така
    И аз взимам прилична заплата без да работя, камо ли да започна и да работя, но що пък да не взема едни пари от един тон мед - примерно? Хей така да си ги харча - за кеф. Тук случая е друг, но хора разни.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •