Колеги,за 100лв. кое по напред да закупи?Пчели,мед,млада майка.....Послушай пост 3.
Колеги,за 100лв. кое по напред да закупи?Пчели,мед,млада майка.....Послушай пост 3.
Към днешна дата майките струват поне 30-40 или дори 50 лв. Това е така защото всяка една майка към днешна дата означава СПАСЕНО СЕМЕЙСТВО с много пчели, но без майка. Аз лично всеки един ден вадя по 3-4 оплодени майки, но на позвъняванията по телефона казвам, че нямам, защото тези майки не са ми достатъчни да си оправя дори и личните семейства, в които нещо се е объркало (а такива винаги има по това време на годината).
За оцеляването ще оцелее, но напролет как ще тръгне ...
По добре напролет !
Днес продадох 3 бр кошери с пчелите, за по 250 лв. Не можах да го откажа, подарък били, но то добре че случи за да отворя 4 бр. Първия нещо не биваше, но другите три бяха добре. Три рамки с пило, двайсетина кила мед, 7-8 междурамия пчели. Май ще ме домързи да им правя есения преглед.
Валентин, за толкова ги продавах и пролета, но все пак аз имам за цел да продам всички дървени кошер, който са ДБ. Искам да се отърва от тях, че има ли празен и веднага го пълня :-):-):-):-)
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))