Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 24

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Колеги,за 100лв. кое по напред да закупи?Пчели,мед,млада майка.....Послушай пост 3.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Колеги,за 100лв. кое по напред да закупи?Пчели,мед,млада майка.....Послушай пост 3.
    Към днешна дата майките струват поне 30-40 или дори 50 лв. Това е така защото всяка една майка към днешна дата означава СПАСЕНО СЕМЕЙСТВО с много пчели, но без майка. Аз лично всеки един ден вадя по 3-4 оплодени майки, но на позвъняванията по телефона казвам, че нямам, защото тези майки не са ми достатъчни да си оправя дори и личните семейства, в които нещо се е объркало (а такива винаги има по това време на годината).

Потребител
    Регистриран
    15.06.2012
    За оцеляването ще оцелее, но напролет как ще тръгне ...
    По добре напролет !

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от krasimir2006 Виж публикацията
    За оцеляването ще оцелее, но напролет как ще тръгне ...
    По добре напролет !
    Може би си прав - знам ли. Самият аз се чудя откъде по това време всяка една оплодена майка е успяла да намери 8-10 търтея за своето оплождане. Ами ако е намерила само 2-3 търтея?

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Днес продадох 3 бр кошери с пчелите, за по 250 лв. Не можах да го откажа, подарък били, но то добре че случи за да отворя 4 бр. Първия нещо не биваше, но другите три бяха добре. Три рамки с пило, двайсетина кила мед, 7-8 междурамия пчели. Май ще ме домързи да им правя есения преглед.

Валентин, за толкова ги продавах и пролета, но все пак аз имам за цел да продам всички дървени кошер, който са ДБ. Искам да се отърва от тях, че има ли празен и веднага го пълня :-):-):-):-)

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Днес продадох 3 бр кошери с пчелите, за по 250 лв. Не можах да го откажа, подарък били, но то добре че случи за да отворя 4 бр. Първия нещо не биваше, но другите три бяха добре. Три рамки с пило, двайсетина кила мед, 7-8 междурамия пчели. Май ще ме домързи да им правя есения преглед.
    А без сандъците, за колко би ги продал?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •