Форума си има нов модератор!!!

Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията

Форума си има нов модератор - Трендафил Дончев.

Той е един от най-големите активисти на форума, макар и под друг ник, и има голям процент от положителни ръчички. Познаваме се с него отдавна и му имам доверие. Освен това смятам, че има високо чувство за справедливост, така че според мене безпроблемно ще се справя с доброволно поетите нови задължения.

Причината за увеличаването на броя на модераторите се корени основно в мене. Напоследък съм претоварен от работа и от всякакви допълнителни задължения и ангажименти най-вече в публична полза. Във връзка с това ми остава все по-малко и по-малко време да изчитам всичко новонаписано във форума. Факт е, че има десетки теми с нови постинги, които не съм ги поглеждал повече от месец.

При това положение форума на практика е изоставен изцяло в ръцете на модераторите, и те го поддържат в изрядна форма само на базата на собствените си разбирания за честност, почтенност и справедливост. Аз се логвам от дъжд на вятър за по 5-10 минути и то най-вече като разведряване и почивка от другите ми задължения.
Ха, да ни е ЧЕСТИТО!!!

Ама, сега остава да инциатираме и промяна на правилата на форума, и по-точно на точка 14.

ПРАВИЛА НА ФОРУМА И ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

ОСНОВНИ ПРАВИЛА ВЪВ ФОРУМА

............
14. Потребители с няколко регистрации,ще бъдат отстранявани моментално без предупреждение! Изключение може да се направи само ако няколко човека от едно семейство пишат във форума с различни потребителски имена. В такъв случаи се свържете възможно най-бързо с администратора за да ви има в предвид.
............
http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=410

...щото, иначе си е двоен стандарт отвсякъде, половината модератори с "вечен" БАН(завинаги), а най-новият с текущ все още такъов на един от "N" на брой профилите му, и продължавщ да пише от няколко профила.....?!?