Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Георгиева Виж публикацията
    Сигурно трябва да изчета и " Какво е положението в ........ район", че да схвана хумора.... До края на месеца, може би....
    Благодаря, че ме приехте в темата.... И на мен ми се бъбри, понякога...... Дано да не се стреснете .... Без подтекстове, без подсъзнания, без простотии.....
    На пчеларството най-големият минус е липсата на колектив на работното място..... Много ми липсват тези взаимоотношения....
    Лека вечер!

Това не е вярно г-жо елате да видите след 18 00 на пчелина как се сплотява колектив.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Това не е вярно г-жо елате да видите след 18 00 на пчелина как се сплотява колектив.
    Аз те търсих със следово куче и не те открих та госпожа Георгиева ще те открие и то в Златарица.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Аз те търсих със следово куче и не те открих та госпожа Георгиева ще те открие и то в Златарица.

е ти ходиш да ме търсиш на работното място.След 18 00 съм на другарска вечеря в ,,Трите смока,,

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    е ти ходиш да ме търсиш на работното място.След 18 00 съм на другарска вечеря в ,,Трите смока,,
    Кажи кои са другите два.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Колега то хубаво си бърборим ами я кажи кой ще проверява тия удостоверения да ли са достоверни или картела ще си сверява часовникаи да ли имаш готова бланкада покажеш

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Дано да приеме думите ви градивно, и не се обиди. Защото аз съм на негова страна. Много хубаво си говори Даката. Само че, трудно му се разбира. Сигурно защото пчеларската година беше тегава, неговия замисъл е тегав? А сигурно му тежат програмите?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Дано да приеме думите ви градивно, и не се обиди. Защото аз съм на негова страна. Много хубаво си говори Даката. Само че, трудно му се разбира. Сигурно защото пчеларската година беше тегава, неговия замисъл е тегав? А сигурно му тежат програмите?

Много ти благодаря,бат Тянко за моралната подкрепа,а на колегите какво да се сърдято на такива хора мой ли човек да се разсърди за нещо

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •