Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Да но ние с Й. Друмев не сме.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията

А не се знай за мен извадих 120 рамки от плодниците може и да имам удостоверение

Потребител
    Регистриран
    02.01.2016

Сигурно трябва да изчета и " Какво е положението в ........ район", че да схвана хумора.... До края на месеца, може би....
    Благодаря, че ме приехте в темата.... И на мен ми се бъбри, понякога...... Дано да не се стреснете .... Без подтекстове, без подсъзнания, без простотии.....
    На пчеларството най-големият минус е липсата на колектив на работното място..... Много ми липсват тези взаимоотношения....
    Лека вечер!

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георгиева Виж публикацията
    Сигурно трябва да изчета и " Какво е положението в ........ район", че да схвана хумора.... До края на месеца, може би....
    Благодаря, че ме приехте в темата.... И на мен ми се бъбри, понякога...... Дано да не се стреснете .... Без подтекстове, без подсъзнания, без простотии.....
    На пчеларството най-големият минус е липсата на колектив на работното място..... Много ми липсват тези взаимоотношения....
    Лека вечер!
    Не се притеснявайте госпожо. Ние сме високоинтелигентни момчета и такива неща са ни непознати. Затуй, че заповядайте и ще си бъбрим когато пожелаете. Винаги ще ви обръщаме внимание. И по всяко време.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Лека вечер!

Това не е вярно г-жо елате да видите след 18 00 на пчелина как се сплотява колектив.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Това не е вярно г-жо елате да видите след 18 00 на пчелина как се сплотява колектив.
    Аз те търсих със следово куче и не те открих та госпожа Георгиева ще те открие и то в Златарица.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Аз те търсих със следово куче и не те открих та госпожа Георгиева ще те открие и то в Златарица.

е ти ходиш да ме търсиш на работното място.След 18 00 съм на другарска вечеря в ,,Трите смока,,

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    е ти ходиш да ме търсиш на работното място.След 18 00 съм на другарска вечеря в ,,Трите смока,,
    Кажи кои са другите два.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Колега то хубаво си бърборим ами я кажи кой ще проверява тия удостоверения да ли са достоверни или картела ще си сверява часовникаи да ли имаш готова бланкада покажеш

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Този спор е безсмислен. Аз - приятел
    Лека вечер!
    Хумора е нормален.
    Просто не съм Ви разбрал горния пост.
    Имах предвид, че не съм приятел с прекупвачите и затова няма, да получа удостоверение с-у един буркан мед /от плодника/.
    Ще бъде приятно в темата за бърборене. Лека вечер и на Вас.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •