Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 291

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    http://www.standartnews.com/lyubopit...ri-342774.html
    Тук интересното не е толкова биографията на Фреди, а създаването на СПИН.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Тук интересното не е толкова биографията на Фреди, а създаването на СПИН.
    И вируса който ни вкарваш с поста си.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    И вируса който ни вкарваш с поста си.
    Сложи си антивирусна. И на това ли да те уча???
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Сложи си антивирусна. И на това ли да те уча???
    Няма на какво да ме учиш, а си купи компютър, който да успява да ги хваща и да ти сигнализира, че има проблем. Точно, че имам надеждна антивирусна програма го хвана, а в твоя е минал като през разграден двор. Умник. Той ще ме учи. Шегаджия.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Няма на какво да ме учиш, а си купи компютър, който да успява да ги хваща и да ти сигнализира, че има проблем. Точно, че имам надеждна антивирусна програма го хвана, а в твоя е минал като през разграден двор. Умник. Той ще ме учи. Шегаджия.
    Ако знаеш колко глупости си изръсил, ще се гръмнеш!
    Наистина трябва да те уча! Аз от моя компюр не качвам нищо за да дойде вирус при теб. Давам линк към медия. Ти как мислиш - дали има вируси в тяхния сайт, които минават свободно през сървъра на Матеев, където е качен форума за да стигнат до теб? Ами питай го!
    Почвам урока от сега - компютъра като хардуер няма нищо общо с вирусите. Те се записват и разпространяват чрез софтуера. И пак софтуер ги спира.
    Ха сега се обърни към Матеев и го питай защо не си е сложил антивирусен софтуер. Или той нарочно те хаква?
    Приемам съвети кой продава антивирусни компютри. Ще си го купя да ми лови вируси за колекцията.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ако знаеш колко глупости си изръсил, ще се гръмнеш!
    Наистина трябва да те уча! Аз от моя компюр не качвам нищо за да дойде вирус при теб. Давам линк към медия. Ти как мислиш - дали има вируси в тяхния сайт, които минават свободно през сървъра на Матеев, където е качен форума за да стигнат до теб? Ами питай го!
    Почвам урока от сега - компютъра като хардуер няма нищо общо с вирусите. Те се записват и разпространяват чрез софтуера. И пак софтуер ги спира.
    Ха сега се обърни към Матеев и го питай защо не си е сложил антивирусен софтуер. Или той нарочно те хаква?
    Приемам съвети кой продава антивирусни компютри. Ще си го купя да ми лови вируси за колекцията.
    Защо бе Матеев? Защо не си си сложил антивирусен софтуер? Ето питах го. Доволен ли си?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Защо бе Матеев? Защо не си си сложил антивирусен софтуер? Ето питах го. Доволен ли си?
    Напротив! Сложил съм си и той си работи нормално. Ако твоя "пищи" по някакви причини, то е от лоша настройка. Плати на някой, който разбира да ти го настрои.
    Матеев ще питаш, защото по твоята логика, той не си е сложил. Ти как си представяш писането и изпращането на постове във форума? От моя в твоя комп ли?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ачка да си жив и здрав. И най- вече дълголетен! Не можах да намеря темата....
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Не всичко е шеги И аз се надявам ,докато не се спомина това да не се случва ама нейсе ! Дет да ида и все има аллахалийци,или арабухи,а и колко изпедерастяха! Жените казват,еба си,не останаха мъже ............. Реалноста в бедните краища на родната БЪЛГАРИЯ е плачевна ! Иначе аз съм си весел и забавен човечец и само си чета ,и наистина вярвам че доста от тея КОНСПИРАЦИИ , нема да се случат ! Ама знае ли човек ..........
    СМЯХ,СМЯХ И ПАК СМЯХ ,А СЛЕД ТОВА ---БЛАЖЕНСТВО !!

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Почна се! Австралия започна масовото чипиране на хора!!!!

Австралия може да се окаже първата страна в света, която прилага имплантиране на микрочип сред населението си безпрецедентно. В световен мащаб се предвижда до 2017 година по-голямата част и от американците да бъдат с подкожен чип. По всичко изглежда, че Австралия започва да ги изпреварва. Европейският съюз е на път да последва САЩ и Австралия със законодателен акт, но съпротивата на гражданите е по-силна отколкото отвъд океана.

http://bultimes.com/pochna-se-avstra...irane-na-hora/

Каква реалност само !!!

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •