Чета Стефанов.Това да не е моя любимец стария нов Стефанов, член на УС на КПБ?
Чета Стефанов.Това да не е моя любимец стария нов Стефанов, член на УС на КПБ?
Прикачен файл 7326
Стефан Стефанов
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
На 5;08 тоя добре ли е?Но пък е прав за опрашването и аз съм за това.Що то на пчелите не се гледа вече като за опрашване а като за мед.
Някой взе ли удостоверение за качествени проби от ....?
Да от Апитрейд и от Камбурово
Днес бях в регионалния ДФЗ, удостоверения ще се изискват (може и за продаден мед от реколта 2016 стига човек да успее да се вмести в сроковете), обадих се на Апимел (миналогодишния ми партньор) и получих уверение че в началото на другата седмица ще пристигне удостоверението. Никакви условия за издаването му не са ми поставяли, само ми казаха че много колеги им се обаждат и им трябва технологично време да го издадат и изпратят.
Преди малко подадох документи в ДФЗ. Оказа се че съм първият на който приеха документите. От сутринта са върнали доста хора и докато подавах върнаха още двама. Всичките са върнати заради липса на бележка за качеството на меда. ЧЕСТИТО.
Надявам се ви става ясно, че аз проблеми с тази бележка нямам, но исках заради многото които ще изпитат затруднения да се борим. Не получих никаква подкрепа и това доста ме разочарова. На всички които не можете да си намерите бележки мога да ви кажа само СЪЖЕЛЯВАМ, но от части сте си виновни с вашето пасивно поведение. Можете да прочетете и някои истини които Матеев ви сподели в темата за конфедерацията. Не го подкрепям в начинанието му той да ги казва тези неща, но иначе са пълна истина.
Този пост е редактиран от rosty_sz; 08.09.2016 в 13:28.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))