Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 76

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Матеев, не съм съгласен с твоята констатация, че това опит за излизане на светло на сектора. Няма никаква логика и ако похледнеш нещата от към чиста математика сметката пак мнооого трудно би излязла. ТАЗИ ЗАПОВЕД Е МЕГА ПРОСТОТИЯ и до момента не виждам никакво логично обяснение. Като глрдам днес колко политически лайна се изсраха вече не търся никаква логика. Поразен съм обаче от държанието на пчеларите които са готови да се молят за бележки вместо да се противопоставят. Разочарован съм много. Аман от тарикати.
    Вече съм абсолютно сигурен че този отрасъл е обречен. Абсолютно си заслужаваме всичките трудности и дори са ни малко.
    Не, не е обречен. Аз все повече се убеждавам каква ниша има за хора с ум. То си личи, че 99% от пчеларите работят на дребно и само чакат на готово да вземат пари, без да се замислят за последствията, това отваря големи дупки в пазара и все някой ще се сети да ги запълни. Вчера ми звъни познат пчелар , продал меда, взел 30 бона и пита за Деминимиса, да не вземе да изтърве и от там лапаницата.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Вчера ми звъни познат пчелар , продал меда, взел 30 бона и пита за Деминимиса, да не вземе да изтърве и от там лапаницата.
    И аз на това се чудя за какво изискват тези удостоверения за продаден мед? По пътя на логиката щом си продал мед, значи си взел пари и нямаш нужда от помощ? Че парите са били малко, че годината била кофти, еми това са рисковете на „живото предаване“ (професията).

Наблюдател
    Регистриран
    23.02.2011
    Изкарай и ти тогава мед за 30 "бона" !

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •