Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 92

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    С глада добре - тялото може да издържи 30-40 дена. Със жаждата обаче как си го представяте? Без вода организма трудно ще издържи повече от 3, максимум 4 дена. Да не стане като с приказката за магарето - "таман го научих да не яде, а то взе, че умря".

ПС: Иначе преди много време аз съм пробвал всичко написано в по-горните постинги. Бях при д-р Емилова на отслабване и наистина тогава отслабнах с 13 кг за по-малко от месец. И наистина имаше криза в първите няколко дена, при която организма интензивно се чистеше от всякакви шлаки и боклуци. Например езика се обложваше и покафеняваше, а урината специално при мене стана синя (не знам какъв боклук съм изпикавал). След това някъде на 5-тия или 6-тия ден се появяваха неподозирани сили, бодрост и лекота на движение и извършване на каквато и да е физическа дейност. Все едно, че хвърчиш.

Та такива ми ти работи. Лошото е, че ефекта е само временен, и когато човек се възвърне към нормалния начин на живот, с хилядите пороци около него, всичко отново се връща на старото му място - пушене, пиене, мързел, затлъстяване и всичко останало.
    По твойте думи аз трябва да съм втория Христос , а и много други. Имаш и достатъчно излишак на пари за да плащаш за нещо което не ти струва и стотинка :-):-):-):-). Аз съм стигнал до 9 дена Сух пост/ без храна и вода/ и наистина тялото се изчиства/ лекува/ през този период.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Един човек решил да става йога и си купил книга. Прибрал се в къщи и започнал да чете. Отворил първата страница и там пишело:

Не яжте един ден и отворете втора страница.

Не ял той един ден и отворил втора страница. Там пишело:

Не яжте още един ден и отворете трета страница.

...

и така до петнайста страница. На нея пишело:

Сега отидете да се изходите на зелена поляна и отворете шестнайста страница.

Отишъл той на зелена поляна, клекнал и отворил шестнайста страница. Там пишело:

Ако чувате хрупане, то това е вашият задник, който пасе трева. Честито, вие вече сте йога ....

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Един човек решил да става йога и си купил книга. Прибрал се в къщи и започнал да чете. Отворил първата страница и там пишело:

Не яжте един ден и отворете втора страница.

Не ял той един ден и отворил втора страница. Там пишело:

Не яжте още един ден и отворете трета страница.

...

и така до петнайста страница. На нея пишело:

Сега отидете да се изходите на зелена поляна и отворете шестнайста страница.

Отишъл той на зелена поляна, клекнал и отворил шестнайста страница. Там пишело:

Ако чувате хрупане, то това е вашият задник, който пасе трева. Честито, вие вече сте йога ....
    Някои вицове не остаряват!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    По твойте думи аз трябва да съм втория Христос , а и много други. Имаш и достатъчно излишак на пари за да плащаш за нещо което не ти струва и стотинка :-):-):-):-). Аз съм стигнал до 9 дена Сух пост/ без храна и вода/ и наистина тялото се изчиства/ лекува/ през този период.
    Да ти кажа честно, нещо не ми се вярва това да е истина. 9 дена без вода си е почти равностойно на смърт, но доколкото виждам, продължаваш да мърдаш и да пишеш във форума.

Прочети статията по-долу:

http://xenos-bushcraft.com/blog/2008...2%D0%BE%D0%B4/

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Да ти кажа честно, нещо не ми се вярва това да е истина. 9 дена без вода си е почти равностойно на смърт, но доколкото виждам, продължаваш да мърдаш и да пишеш във форума.

Прочети статията по-долу:

http://xenos-bushcraft.com/blog/2008...2%D0%BE%D0%B4/
    Прекалено много вярваш на статиите и книгите, но замислял ли си се някога, че с точно с тези статии ти промиват мозъка в определена насока. Сестра ми достигна 12 дни Сух Пост а има хора и с повече дни , но за доказателство ти качвам какво е писала една жена. Ако искаш може да ти дам фейс групата да четеш.

Здравейте приятели! Ето, че и аз се престраших да пиша в тази прекрасна група, от която научих толкова много. Правила съм няколко пъти по 5 дни СП, след което 5 дни ВП, по Екадаши и двете тръби. Наскоро направих и моите първи 7 дни СП, след което продължих със още 7 дни на Вода. След като захраних, храних се 5 дни и отново започнах СП на 6-ти ден, по Екадаши. В момента съм 8-ми ден СП и съм 43,7 кг. Нормалното ми тегло варира около 52-55 кг... Трябва ли да имам повод за притеснение? На 33 години съм и съм майка на две деца. Чувствам се отлично, върша си работата, но си давам и почивка, разхождам се, лежа си, когато почувствам нужда... Готвя, оправям, грижа се за децата. Не чувствам глад или жажда, целта ми е да направя 11 дни. Нямам конкретно заболяване, което да боря, просто прочистване и засилване на имунната система. Благодаря предварително за съветите.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Това със сухия пост не го разбирам. Мисля, че при постене, човек не бива да ограничава приема на вода. Чрез приема на вода, бъбреците работят ефективно и изхвърлят отпадъчните продукти от човешкото тяло. Нали това е целта - човешкото тяло да се прочисти.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Това със сухия пост не го разбирам. Мисля, че при постене, човек не бива да ограничава приема на вода. Чрез приема на вода, бъбреците работят ефективно и изхвърлят отпадъчните продукти от човешкото тяло. Нали това е целта - човешкото тяло да се прочисти.
    Всяка една клетка е съставена от вода и организма, за да си набави водата унищожава клетките, но винаги започва с Болните клетки.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •