Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 210

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Честно да ви кажа и аз се чудя що пиша в тая тема.Май ракията ми е много.Аз съм може би единствения в тоя форум до сега който не е предавал майка.Един път се пробвах и докато я слагах в кутийката тя литна.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Честно да ви кажа и аз се чудя що пиша в тая тема.Май ракията ми е много.Аз съм може би единствения в тоя форум до сега който не е предавал майка.Един път се пробвах и докато я слагах в кутийката тя литна.
    Ха, ха... убавец мамин. Първо опитай с търтей да го направиш. Нали така се прави когато се учиш да ги маркираш - с търтей?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ха, ха... убавец мамин. Първо опитай с търтей да го направиш. Нали така се прави когато се учиш да ги маркираш - с търтей?

Мина ми времето с търтеите,а не ги маркирам щото няма смисъл те мой те или се самосменяват или рояватАз съм като оня украинец с 2 отводки дето ги обединява в общ е не на един път де

Потребител
    Регистриран
    30.07.2015
    Пчеларски район
    Североизточен
    Е нормално да е по дребна за момента,все пак ги поръчах миналия понеделник.После еконт,вторник сутринта пристигнаха,вечерта придадени и чаак във събота я пуснах от кутийката.А и забелязах,че доста наедряват като поработят седмица две,пък и спрямо тези който смених пак са по добре.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •