Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 29 от 50 ПърваПърва ... 19272829303139 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 281 до 290 от общо 491
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Друмев , аз повече няма да пиша в тази тема.
    Аз , не съм програмист !!!

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Аз предлагам тези пари да се спрат да се раздават. За хиляден път казвам, че не може едни да получават, а други не. Ако ще се подпомагат, ще се подпомагат всички. За всички са лоши условията. Всички изпитват нужда. Защо на едни ще дадат, а другите ги пращат да се надбягват с маймунките? Моето искане е да се СПРАТ.
    Слънчо , съгласен сьм с теб .
    Или всички , или никой.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    [QUOTE=jdrumev;105185]Като чета темата бай Кольо маточината е бил прав като ми викаше,,Даче,докато има тарикати и ще има бълъци,,.Сега ще взема 7-8 лв и ще трябва цяла година да ги гледам/отглеждам/.Ако ме и накарат да сключа и договорче с някой да ми изкупи меда направо трябва да работя 18/24, че и да остане нещо за мен.[/QUOTE

Ти , от кои си ?
    Чувствам нещо .

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Струва ли си труда и главоболията за 7-8 лева един буркан мед,но българина защо да ги изтърве .Предпочитам да бачкам на пчелина околкото да вися по опашки за жълти стотинки.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    [QUOTE=delta.e;105189]
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Като чета темата бай Кольо маточината е бил прав като ми викаше,,Даче,докато има тарикати и ще има бълъци,,.Сега ще взема 7-8 лв и ще трябва цяла година да ги гледам/отглеждам/.Ако ме и накарат да сключа и договорче с някой да ми изкупи меда направо трябва да работя 18/24, че и да остане нещо за мен.[/QUOTE

Ти , от кои си ?
    Чувствам нещо .

Бълък-програмист,но има още един месец и аз нямам кошери.За 100 кошера ще взема 700-800 лв,а осигуровките са толкова само.
    Разбирам ги колегите дето не са плащали 12 месеца.Немотията е навсякъде,но как ще вземем по равно като аз съм дал 700-800 лв той 350-400лв и ще вземем едни и същи пари.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията

Бълък-програмист,но има още един месец и аз нямам кошери.За 100 кошера ще взема 700-800 лв,а осигуровките са толкова само.
    Разбирам ги колегите дето не са плащали 12 месеца.Немотията е навсякъде,но как ще вземем по равно като аз съм дал 700-800 лв той 350-400лв и ще вземем едни и същи пари.
    Никой не е казал по - равно. Бъркаш понятията. А на всички.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Като иска да помага държавата с тия пари да направи един отдел които да следят за не регламентираните пръскания.
    Като се замисля сега колко арендатори могат да изгорят,за другата година бюджета може да е двоен.Ама как викаше бай Иван липата ,,Гарван гарваново око не вади,,

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    [QUOTE=jdrumev;105196]
    Като се замисля сега колко арендатори могат да изгорят,за другата година бюджета може да е двоен.

Ще изгорят ама някой друг път,то там какви пари се раздават.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    С лозунгите "на всички.........", "по равно........", ме връщате в едни други времена. Имаше много повече ред и дисциплина но така и не се случи равенството и имането от всички. Тези понятия отнесени към обществото са УТОПИЯ. И так след като пчеларите са част от обществото те са не приложими и за нас.
    Абсолютно не разбирам ако отпадне изискването за доказване на кач. продукция и платени осигуровки какво спира колегите да участват. А тези които няма да имат право да участват (не са ЗС) са още по напред защото са спестили от осигуровки. Все по често като стане дума за пари (във форума все по често се случва) и не мога да разбера голяма част от колегите. В случая атава дума за едни миризливи 7-10 лева. ами то ако ни дават някакви 30-40 както имаше искания преди време ние ще се избием.
    Как по дяволите искате от помощта да се възползват хора с нерегистрирани семейства и пчелини, те са част от всички?
    Защо да не се върнат под формата на помощ в труден момент част от парите на хората плащали си осигуровките (ЗС стопаните)? Тези които не са ЗС сами са си решили че не искат да дават и съответно няма да искат нищо от държавата в тази си дейност. Това не е ли честно? В шибаната ни държава всичко е с краката на горе, кражбите са от най-миризливото циганче до най-висше стоящите управници. Интелектуалното ниво на останалите тук е все по ниско. В пълна безпътица сме, но все някак трябва да продължим да живеем като общество, като колеги!

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Защо за всички ли? Защото всички са под един знаменател - условията.
    Е, не е така! Тия които са скатали по около 1000лв(та било то, дори и половината от тях) от неплащане на осигуровки, то по подразбиране вече са се подпомагнали с тия пари и са си купили захар за пчелите(вероятно).
    Но, както и да е не на важното са осигуровките, много, много по-големият проблем са изискванията които са натрапени от преработвателите, и май за сега само по тоя въпрос няма мърдане и стъпка назад от страна на МЗХ, все пак да не забравяме, че изискването за осигуровките отпадна...

Страница 29 от 50 ПърваПърва ... 19272829303139 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •