Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    При нас Апимел дават 5 лв. за количества над 3 тона и доколкото знам няколко пчелари са си дали меда на тази цена. Останалите изкупвачи предлагат между 4,20 и 4,50 лв. за момента . Дори единия изкупвач "под секрет" споделял, че се очаква цената да падне до 3,60 лв така че да използват момента докато все още е 4,20 лв. ....
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    При нас Апимел дават 5 лв. за количества над 3 тона и доколкото знам няколко пчелари са си дали меда на тази цена. Останалите изкупвачи предлагат между 4,20 и 4,50 лв. за момента . Дори единия изкупвач "под секрет" споделял, че се очаква цената да падне до 3,60 лв така че да използват момента докато все още е 4,20 лв. ....

Според мен цената ще скочи да не забравяме договора за износ на мед за арабията.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Според мен цената ще скочи да не забравяме договора за износ на мед за арабията.
    Опасявам се, че лицензираните изкупвачи на мед ще се опитат да внесат украински или китайски мед и с минимални добавки на български мед, да го изнесат като български мед.
    Този пост е редактиран от valaz; 26.08.2016 в 17:53.

Потребител
    Регистриран
    15.06.2012
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Опасявам се, че лицензираните изкупвачи на мед ще се опитат да внесат украински или китайски мед и с минимални добавки на български мед, да до изнесат като български мед.
    Затова Българският мед "не е" качествен ! - това го знае всеки

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Трябва да се забрани внос на мед в България и тогава ,ще си дойдат нещата от само себе си .Нека това се залегне като искане на пчеларските организации към правителството
    Милен Михов

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Лошото е че и Апимел свали цената от 5 на 4,80 за букета ,иначе много пчелари чакаме 6 лева но реалноста е друга много от нас явно са притиснати от безпаричие и додоха на 4,20-4,30 .Големите се още се държат и не дават но пазара явно е труден ,няма мед и няма търсене.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от валко Виж публикацията
    Лошото е че и Апимел свали цената от 5 на 4,80 за букета ,иначе много пчелари чакаме 6 лева но реалноста е друга много от нас явно са притиснати от безпаричие и додоха на 4,20-4,30 .Големите се още се държат и не дават но пазара явно е труден ,няма мед и няма търсене.

Скоро ще вдигнат цената отново,Сега дразнят кириза.

Наблюдател
    Регистриран
    18.08.2016
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията

Същият номер въртят и в Добичко. 4,20 лв е в момента , уж че цената била временна и е изключение, понеже реалната цена била 3,60 . ЗА жалост почти всички клъвнаха, а заедно с тях и аз. Харесвам-не харесвам, няма как. С моето количество сам не мога да го дам, така че съм принуден да съм в групата с останалите.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2012
    Пчеларски район
    Шумен
    В Шумен докато даваха 4.40 , вчера се оказа че цената вече е 4.20 . Имам няколко тона мед и се чудя какво да ги правя. Явно има колеги , които са направили сделки с Апимел на по добра цена,но някак си не ми се ще да си пробвам късмета с тях поради лошите отзиви към тази фирма. Има ли в момента читави търговци , които да предлагат цена над 4.20 ?

Автор
    Регистриран
    18.01.2012
    Цената на меда ще достигне 6лв. До края на септември. Затова още много изкупвачи не обевяват актуални цени.
    И да се лъжем няма смисъл в това - самозалъгваш себе си като пчелар!!!

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •