Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 301 от 496 ПърваПърва ... 201251291299300301302303311351401 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,001 до 3,010 от общо 4956
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Какво очакваш че ще стане??? Иначе още не съм приключил с ваденето на меда и за това не съм търсил контакти с никой, но щом напълня последната тенекия ще почна да звъня на всички прекупвачи на които знам телефоните и непременно ще споделя информацията тук, да видя какво ще стане? Продавам на дребно букет (друг нямам) на буркани 8 лв и на тенекия 7 лв/кг, но доста тегаво върви търговията и с това темпо ще го продавам сигурно 10 години

Спокойно ще тръгне още по добре търговията на дребно.С това време гриповете скоро ще плъзнат.

Автор
    Регистриран
    31.03.2015
    Пчеларски район
    плевен
    Мисля че е ясно мармалад , меден конфитюр , а може и чалъми.

Наблюдател
    Регистриран
    10.05.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    И почти сигурно меда не е произведен в България.
    Това е прословутия евтин мед от черно.... опс Украйна,
    колеги, не си подарявайте меда!!!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от dantos Виж публикацията
    Това е прословутия евтин мед от черно.... опс Украйна,
    колеги, не си подарявайте меда!!!

За първото не съм съгласен,но за второто съм твърдо за това да не се подарява меда

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Спокойно ще тръгне още по добре търговията на дребно.С това време гриповете скоро ще плъзнат.
    Колега, приходите ми от продажба на дребно ми се явяват нещо като „джобни“ (без да се изхвърлям), така че ако разчитам на този пазар скоро ще трябва да „пусна кепенците“ и да си търся ново поприще..... Все пак благодаря за съвета!

Наблюдател
    Регистриран
    18.08.2016
    Благодаря ви за информацията. Наистина тази цена от 4.20 за букет, която предлагат в Добричко е позорна, но всички се юрнаха да продават, вероятно ако не го дам с тях, няма да мога да го реализирам, поради малкото количество.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от Наско Г. Виж публикацията
    Благодаря ви за информацията. Наистина тази цена от 4.20 за букет, която предлагат в Добричко е позорна, но всички се юрнаха да продават, вероятно ако не го дам с тях, няма да мога да го реализирам, поради малкото количество.

не бързай...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Наско Г. Виж публикацията
    Внимавй прекупвачите мнго умело лъжат. И на мен ми пробутаха същия номер, но се оказа че нямат ното един мераклия да продава. Никой не е дал проби на тази цена.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Колега, приходите ми от продажба на дребно ми се явяват нещо като „джобни“ (без да се изхвърлям), така че ако разчитам на този пазар скоро ще трябва да „пусна кепенците“ и да си търся ново поприще..... Все пак благодаря за съвета!
    Ще перефразирам подписа на Remi: Клиенти се печелят бавно и болезнено, но... когато се спечелят достатъчно, болката изчезва за винаги.

Ако тази година набереш 100 клиента, догодина започваш от 200 нагоре. Успех!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията

Ако тази година набереш 100 клиента, догодина започваш от 200 нагоре. Успех!
    Малийй, какво ли ще е след 5 години. Я се събудете.

Страница 301 от 496 ПърваПърва ... 201251291299300301302303311351401 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •