Цитат Първоначално публикувано от Pavel_Bs Виж публикацията
Янчо,ти се бъзикаш,но в умрелите пчели има голям потенциал.Руснаците от десетилетия ползват зимния подмор за направата на тинктура с водка.Капят се толкова капки на колкото си години.Ползва се за повишаване на имунитета.Ефекта се постига,благодарение на естествените антибиотици които се съдържат в пчелата.Другият потенциален продукт се нарича "Апис тотале" и представлява микс от изсушени пчели работнички и търтеи.Микса се смила на прах и се взима за различни болежки.Който се интересува,да потърси и прочете.
Не се базикам, що все си мислите така? Ти ми намери клиент пък ще видиш колко търтеево мличеце ще продам. За французина е пак истина, есента ме запознаха с французин продаваш имоти в България, който ми предложи да ми потърси клиенти за маната срещу процент или определена сума. Негов клиент бил намерил пчелояд с чупено крило и го спасил. Винаги се разкарвал с него и стана въпрос, че като бил в Бургас му купували от някакъв магазин кутийка с умрели насекоми за трийсетина лева и аз веднага подбих пазара на десет лв, обрах малко пчели и издавените стършели от капаните и ги продадох.