Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
Първоначално публикувано от ch.atanasov
Еее, то бива фантастика ,ама чак толкова.

То за да вадиш 400 лв на кошер се иска фантазия, или ги гледаш като всички останали и вадиш по 100 лв.

Това ли успя да измучиш от форума? Заял си се с мен още от началото на регистрацията ми в форума. Не ти харесва начина ми на пчеларстване, мислене, ръкопис или просто за спорта се заяждаш. Този пост доказва единствено различията ни в мисленето. Искам да прочета каде съм писал - АЗ СПЕЧЕЛИХ 400 ЛВ ОТ КОШЕР,толкова ли е трудно на теб и твойте приятели? Бил си ме разобличил? Това ако е разобличение, хвала на Господ. Все едно да видиш жена си с комшията, да си говорят в хода на блока и ти да я обвиниш, че мислила да ти изневери. Странна логика? Можеше и само с едно изречение, да покажеш това, което си решил, че може да ми извъртиш написаните думи, не беше нужно пак да започваш с обидите. Моля само господин Матеев, да не изтрива засега написаното от теб и мен и да ти даде още една седмица време за търсене на доказателства. Ще ми е любопитно, докаде може да стигнеш/паднеш/в опитите си, да ми оплюеш името.

Господин тартю, постнал си някакъв мой постинг, незнайно защо.Сигурен ли си, че това, което си писал под него се отнася за мен?