Първоначално публикувано от ch.atanasov
Еее, то бива фантастика ,ама чак толкова.

То за да вадиш 400 лв на кошер се иска фантазия, или ги гледаш като всички останали и вадиш по 100 лв.

Това ли успя да измучиш от форума? Заял си се с мен още от началото на регистрацията ми в форума. Не ти харесва начина ми на пчеларстване, мислене, ръкопис или просто за спорта се заяждаш. Този пост доказва единствено различията ни в мисленето. Искам да прочета каде съм писал - АЗ СПЕЧЕЛИХ 400 ЛВ ОТ КОШЕР,толкова ли е трудно на теб и твойте приятели? Бил си ме разобличил? Това ако е разобличение, хвала на Господ. Все едно да видиш жена си с комшията, да си говорят в хода на блока и ти да я обвиниш, че мислила да ти изневери. Странна логика? Можеше и само с едно изречение, да покажеш това, което си решил, че може да ми извъртиш написаните думи, не беше нужно пак да започваш с обидите. Моля само господин Матеев, да не изтрива засега написаното от теб и мен и да ти даде още една седмица време за търсене на доказателства. Ще ми е любопитно, докаде може да стигнеш/паднеш/в опитите си, да ми оплюеш името.