Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1002

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    SOS Колеги, SOS!

Имам едно старо петнайсетиналитрово буренце. В началото на темата, на пета-шеста страница някъде, съм питал как да си го ремонтирам. Та преди време го почнах - разглобих го, вътре беше добре, отвън го изтърках, обръчите ги боядисах, но дъната си бяха за смяна както и придполагах. Исках аз да си ги направя, та почнах да питам и да чета по-сериозно, колкото да разбера, че бъчварството е било труден занаят когато се е работило на ръка. Междувременно ми казаха, че на село на стария кацар /лека му пръст/, зет му наследил работилницата и продължава занаята. Та занесох му обекта и след някое време той ми го върна с нови дънца - екстра! Накиснах го, пролетта го напълних с домашна, затрупах го с черги в една стая и май съм го забравил. Как да е, сещам се днеска и викам я да издърпам едно шише да видя какво е станало. Брях, изтръпнах, какво ми е станало с ракийцата бе!? Налял съм и сега ми се е свил стомаха и не знам какво да мисля, да не се е развалила нещо и да се изтровим тука? Отивам сега да пия една студена лимонада а вий давайте акъл какво да правя и какви мерки да предприемам....

шише 3.bmp
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Налял съм и сега ми се е свил стомаха и не знам какво да мисля, да не се е развалила нещо и да се изтровим тука? Отивам сега да пия една студена лимонада а вий давайте акъл какво да правя и какви мерки да предприемам....
    Брях,наборе, пострадал си много-объркал си си метаболизма,а това е .....Звънкай на бърза помощ-0896763751 и се кръсти да не е свършило и да не свършва..
    Този пост е редактиран от borislav aleksandrov; 04.09.2016 в 21:15.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Първоначално публикувано от jordanov Налял съм и сега ми се е свил стомаха и не знам какво да мисля, да не се е развалила нещо и да се изтровим тука? Отивам сега да пия една студена лимонада а вий давайте акъл какво да правя и какви мерки да предприемам....
    Страшен цвят си докарал бе човек ! Как ще го пиеш, това си е само за плакнене на окото !

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    ............. Грешка

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ачка браво бре хубаво грозде.Мое то замина в плодницитечу ли ме децата като съм казвал на комшията бай Лозан памида че ще има за зиматаи го прибрали.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    [QUOTE=jordanov;106178]SOS Колеги, SOS!QUOTE]

Изминаха 30 часа и ни дума,ни вопъл,ни стон.......Господ да се смили над душата ти и най вече над семейството ти....А,какво да кажа за нас -неможем да се наречем приятели щом не се отзовахме на зовът за помощ и да ти помогнем да се оттървеш от таз кафява мъка...Амин!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •