Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 90

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Нищо подобно - такова ограничение имаха преди години(и за захар и за олио и за други продукти на промоции - то тогава си го пишеше до колко броя на клиент е лимита на една покупка), но вече го нямат. Аз пролетта си звех няколко палета на промоция(тогава цената беше още надолу, а и захарта беше на Аграна), дори ми ги изкараха през входа, че палета не се събират през касите...
    И сега е така, на табелата ясно пише до 12 кг на клиент. Аз се направих на луд и сложих 2 стека (24 кг) в количката, ама греда.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    И сега е така, на табелата ясно пише до 12 кг на клиент. Аз се направих на луд и сложих 2 стека (24 кг) в количката, ама греда.
    Разни промоции, разни правила - щом са го написали. Аз я мернах захарта но не съм се заглеждал, и не съм видял такъв надпис.
    Варианта е да "да се въртиш" през касите и да разтоварваш/пълниш, докато си набавиш необходимото количество, но и свободно време си трябва...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •