Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 87

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Денис-Белята Виж публикацията
    Добре си приказвате. Отправям поздрав към господин Матеев за завишеното ниво на форума. А темата е прекрасна, но само малцина са посветени в нея. Дотук изчетох много грешки. Включително и от Матеев. Няма да ви разбърквам и смущавам приказката, но малко Факти няма да са излишни. Първо, спермотеката на една пчелна кралица има вместимост, колкото фалоса на един търтей. Правилно е съмнението за кратността на търтеите осеменили дадена кралица. Кратността се увеличава с навлизането на активния сезон. Конкретно за миксирането на сперматозоидите в спермотеката, то направо се смея в момента. Така също и за съдържанието на средата в спермотеката. Продължителността на живота на един или повече сперматозоиди се диктува от функцията на една жлеза. Тя от своя страна функционира добре или зле в зависимост от физиологичното състояние на същата пчелна кралица. Дотук с образованието и моля без въпроси. На вас оставям да доразвиете темата. Поздрави от мен.
    На доц. (пардон - проф.) Пламен Петров вярваш ли? Ако да - изгледай неговата последна лекция (мисля че беше в Дуница). Там засяга въпроса с обема на сперматеката, броя на търтеите, които оплождат майката, и миксирането на семенната течност в сперматеката.

ПС: И когато се смееш - първо си изясни на какво се смееш - на собствената си некомпетентност или на чуждата. Все пак това е важно да се изясни .....

Наблюдател
    Регистриран
    29.02.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    На доц. (пардон - проф.) Пламен Петров вярваш ли? Ако да - изгледай неговата последна лекция (мисля че беше в Дуница). Там засяга въпроса с обема на сперматеката, броя на търтеите, които оплождат майката, и миксирането на семенната течност в сперматеката.

ПС: И когато се смееш - първо си изясни на какво се смееш - на собствената си некомпетентност или на чуждата. Все пак това е важно да се изясни .....
    На първо място, некомпетентността идва от недостатъчната образованост. Препоръчваната от Вас лекция ми е убягнала от погледа. Ще я пропусна. Няма да пропусна коментарите по такава важна тема в този форум, въпреки, че сте собственик. Продължавам да се смея на реакцията, която демонстрирате. Не би било редно да е такава. Особено, ако някой реши да влее малко образованост в темите на сайта. Дори се радвам да ме имат за некомпетентен. Печеля по този начин. Има ли лошо в печелбата, Вие ще ми кажете. Както Вас аз губя ценно време в подобни обяснения.

Потребител
    Регистриран
    12.07.2012
    Може ли линк към двете книги , защото на тези иска парола
    Благодаря предварително!

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Защо , ти е линк ?
    Запитай в форума и ще получиш нужната информация .

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •