За дохода, пак да кажа, който не е доволен на врабче, и бивол да му дадеш......все тая. И малко извърташ въпроса, ама аз пак да питам- Когато си решавал да ставаш “пчеловъд“ появявал ли ти се е “някой си“ и да ти обяснява, че не си дава знанията безплатно? Пардон- даром.
Към Валентин.
Отговарям ти тук, защото не искам да спамя в темата за Вароатозата (макар вече да го направих). Никой не ми е обяснявал, но и никой нищо не казваше. Чувах само това не става, така не се прави и т.н. Само чичо Гоцо от селото и Младен Котларски са ми давали ценни съвети, всичко друго е плод на стотици часове четене, опити и експерименти. Аз съм егоист, ще си ги запазя за себе си и приятелите си. За това и доходите ми от пчелите, се различават от тези на повечето колеги.
Няма печатна книга в която да има повече ценна информация от колкото тук във форума. Но за да се стигне до нея, трябва да се чете. Само че, идва НОВИЯ пчелар и праска НОВА негова си тема, как се прави това или онова. И като му посочиш къде е информацията, ти казва - Аз 100 страници няма да чета за това питам. Ами питай си, на мен ми дреме на ..... за твоето питане. Които иска да отговаря, аз съм пас.