Не помня?!?
Не помня?!?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
http://prikachi.com/images/639/8870639f.jpg
вземай си я по редовно
За дохода, пак да кажа, който не е доволен на врабче, и бивол да му дадеш......все тая. И малко извърташ въпроса, ама аз пак да питам- Когато си решавал да ставаш “пчеловъд“ появявал ли ти се е “някой си“ и да ти обяснява, че не си дава знанията безплатно? Пардон- даром.
Към Валентин.
Отговарям ти тук, защото не искам да спамя в темата за Вароатозата (макар вече да го направих). Никой не ми е обяснявал, но и никой нищо не казваше. Чувах само това не става, така не се прави и т.н. Само чичо Гоцо от селото и Младен Котларски са ми давали ценни съвети, всичко друго е плод на стотици часове четене, опити и експерименти. Аз съм егоист, ще си ги запазя за себе си и приятелите си. За това и доходите ми от пчелите, се различават от тези на повечето колеги.
Няма печатна книга в която да има повече ценна информация от колкото тук във форума. Но за да се стигне до нея, трябва да се чете. Само че, идва НОВИЯ пчелар и праска НОВА негова си тема, как се прави това или онова. И като му посочиш къде е информацията, ти казва - Аз 100 страници няма да чета за това питам. Ами питай си, на мен ми дреме на ..... за твоето питане. Които иска да отговаря, аз съм пас.
Да харесам ли.....да НЕ харесам ли..... Само ще кажа, че на мен пък АБСОЛЮТНО никой, нищо не ми е казвал и показвал освен момчето дето ми даде първите отводки, ми показа майката, търтея, пчелата, пилото.......И СИ ЗАМИНА. Е вече има интернет, клипове, информация...... Ама и аз не харесвам.....както каза Друмев- егоизма......
Мен така ме на учи бай Драган маната да ги кисна и да им сменям водата.Викаше тая чернилка може да ти оправи гъбичките на краката ако ги киснеш редовно![]()
Ми восъка не го кисна. А когато топя пити първо ги слагам зад преградната да ги осмучат пчелите и тогава топя. А в момента топя само разпечатки, промивам ги, вече по 3 пъти и ги топя.
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))