Дакааааааааа вчерашният празник важи ли за днес,че ми хареса и продължавам.....
Дакааааааааа вчерашният празник важи ли за днес,че ми хареса и продължавам.....
Ачка виде ли ги нащите момчета снощи?Голям резил с тая масичка.На витамини с бира
.Аз им писах че мой да не изземят,но не знам спрели ли са.
Не ги мисли.Те импровизираните масички често са по добре от нагласените.Ще иззимуват,но трудно ще осъмнат...
Току що осъмнах! Добрутро! Ама не заради масичката, а заради нощната смяна. Прав е Ачката, за добрия мохабет, и за добро ....... подложка не е нужна! Друмев, това в бурканчето с жълтата капачка не са витамините, а крем мед.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...EauLMeoBUscqbg
Имаш ли нещо общо?![]()
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Не помня?!?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
http://prikachi.com/images/639/8870639f.jpg
вземай си я по редовно
За дохода, пак да кажа, който не е доволен на врабче, и бивол да му дадеш......все тая. И малко извърташ въпроса, ама аз пак да питам- Когато си решавал да ставаш “пчеловъд“ появявал ли ти се е “някой си“ и да ти обяснява, че не си дава знанията безплатно? Пардон- даром.
Към Валентин.
Отговарям ти тук, защото не искам да спамя в темата за Вароатозата (макар вече да го направих). Никой не ми е обяснявал, но и никой нищо не казваше. Чувах само това не става, така не се прави и т.н. Само чичо Гоцо от селото и Младен Котларски са ми давали ценни съвети, всичко друго е плод на стотици часове четене, опити и експерименти. Аз съм егоист, ще си ги запазя за себе си и приятелите си. За това и доходите ми от пчелите, се различават от тези на повечето колеги.
Няма печатна книга в която да има повече ценна информация от колкото тук във форума. Но за да се стигне до нея, трябва да се чете. Само че, идва НОВИЯ пчелар и праска НОВА негова си тема, как се прави това или онова. И като му посочиш къде е информацията, ти казва - Аз 100 страници няма да чета за това питам. Ами питай си, на мен ми дреме на ..... за твоето питане. Които иска да отговаря, аз съм пас.
В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))