Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 136

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    08.08.2016
    Здравейте, събирам заявки за ушиване на гащеризони по модел на Лега Италия. Цветове жълто и бяло 100% памук. Ще се шият и блузони с маска пак по техен модел, но още търсим подходяща предпазна мрежа.
    Модела може да видите в сайта на Лега. http://www.legabg.com/index.php/ekipirovka/obleklo.html

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Цитат Първоначално публикувано от beeb Виж публикацията
    Здравейте, събирам заявки за ушиване на гащеризони по модел на Лега Италия. Цветове жълто и бяло 100% памук. Ще се шият и блузони с маска пак по техен модел, но още търсим подходяща предпазна мрежа.
    Модела може да видите в сайта на Лега. http://www.legabg.com/index.php/ekipirovka/obleklo.html

Едва ли някой ще ти даде заявка без да знае цената.
    При пчелите има мед, защото има ред!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от delpi Виж публикацията
    Едва ли някой ще ти даде заявка без да знае цената.
    И не само цената - на практика beeb дава обява, че ПРОИЗВЕЖДА ФАЛШИФИКАТ на гащеризоните на Лега. Само затова трябваше да му изтрия постинга, да не говорим за останалото.

Към beeb:
    Ако искаш да предлагаш гащеризони, трябва да направиш следното:
    1. Създай си собствен модел. Дори и да е копие на някоя друга известна фирма, нямаш право да го афишираш това.
    2. Направи си собствени снимки на модела. Това с линка към сайта на твоите конкуренти си е ВИСША СТЕПЕН НА НАГЛОСТ И НАХАЛСТВО.
    3. Изясни си каква е цената, защото непълни или некомплектовани обяви се трият без предупреждение.
    4. Публикувай обява за продажба там, където и е мястото - в специалния раздел на форума за обяви за продажби.
    5. При публикуването на обявата спази изискванията, които подробно са описани в началото на раздела за продажби.

Ако нещо от това не го направиш, твоите обяви ще бъдат изтривени, и вината за това ще си е само твоя.

Наблюдател
    Регистриран
    08.08.2016
    Ок, извинявам се. Изтрийте поста ако прецените.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Замени памука с лен и ще избиеш рибата .

Наблюдател
    Регистриран
    08.08.2016
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Замени памука с лен и ще избиеш рибата .
    Не разбирам това с какъв тон го казвате. Ако се подигравате- няма нужда, повярвайте. Знам много добре от каква материя се изработват тези конкретно облекла. Много от тях са заминали в коша покрай отглеждането на нашите, а и чуждите пчели.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Не разбирам това с какъв тон го казвате. Ако се подигравате- няма нужда, повярвайте. Знам много добре от каква материя се изработват тези конкретно облекла. Много от тях са заминали в коша покрай отглеждането на нашите, а и чуждите пчели.
    С какъв тон ?
    С приятелски .
    Шеста година работя с облекло от лен и жегата не се чувства .

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Не ме устройва специално този костюм!!....имам добрички семейства, но имам и такива, на които само като им вдигна възглавницата/таблата, и ми се залепят по 10-20 на булото!!...ако някой иска да дойде да пробва!!...по без нищо!!...имам обаче и два много кротки роя, които хванах из каноьоните на Поломието, които обаче не ги продавам за нищо на света - няма по-кротки пчели от тях...догодина ще се мъча от тях да правя някаква селекция.

Наблюдател
    Регистриран
    13.03.2017
    Пчеларски район
    Сливовик
    Някой може ли да ми препоръча цяло було през,което до момента не му се е случвало да бъде жилнат :D Понеже сега работя с було от 2 плата но,като е на голо пак ме докачат и за това обличам под него анцуг и фланела :D А за тези,които ще кажат ти си луд не е по-мое желание а защото съм алергичен преди това ходех по-къси гащи и було до кръста :D

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Не се впрягай ,а виж предложението от веселата му страна.89b9818d9e0b8a12c215a72084787578.jpg
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •