НЕ!!!! НО ТВОИТЕ СА МОДИФИЦИРАНИ И МОЖЕ ДА СЪБЕРАТ И ПО 3 КИЛА.Ти мед не ядеш, повече за продан.Нали това е твоето верую В ПЧЕЛАРСТВОТО. Интересно ми става как така даваш съвет да оставят 25 кила мед на отводка на корпус? Ами не се бъзикай с момчето,независимо че не е прощъпулник в пчеловъдството.Все пак уважи го заради любознателността му.Има ДБ,иска да пробва с корпусна ЛР. Помогни му де–имаш всички видове с–ми кошери.Имаш поглед,професионален върху нещата.Какво да кажем ние с гайдите,само ще го подведем.Предай му опита си да изсмукваш по 400 лв. от кошер и той ще ти е благодарен.Ако ме апострофираш,ще бъда принуден да си продам ноу–хауто по колко вадя аз от кошер/тръвна/.
Хихихихи на всяка манджа мерудия, що ме връщаш един месец назад. Аз се опитвам да гледам напред, не като теб, само назад. Ама ти трябва да си бил в политиката, или на държавна работа, така хубаво лъжеш, чак мед ти капе от устата. Ама наистина си ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ. Айде дай линк каде съм казал, че досега съм спечелил 400 лв от кошер.
Не месец,година може би трябва да се върнеш за да си спомниш какво си писал на различни места във форума.Знаеш ли какво е лошото при теб–имаш къса памет,ама много къса.Жалко,а си толкова млад.Кат стигнеш моите години сигурно ще имаш пълна амнезия/мед. диагноза/Помисли си и започни да тренираш полукълбата в черепната кухина,особено зад теменния лоб. Твоето гледане напред си е чиста демагогия.Казваш,да съм бил в политиката–не мога да се определя като такъв.Тава е най–мръсното,отвратително занимание което бих практикувал.За мен политиците са плужеци,безкостни същества,мекотели които държат на думата си ден до пладне.За това кой от двама ни е ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ ще оставим да говорят фактите.Преди известно време написа ли че не си по програма–двамата с Чанко те апострофирахме че доста осмука от програмите.Само преди 20–на дена ти сам написа че си приключил с програмата.На кое да вярваме?Съжалявам че съм силно на Вие с компютъра,иначе щях да ти цитирам всички твои постове в темите в които сам се разобличаваш като ОГРОМЕН ЛЪЖЕЦ И ПОЗЬОР./ Пък и с това преструктуриране на форума ми стана много трудно намирането на дадено мнение/ Ако някой ми помогне и покаже стъпките за да ти намеря постовете в които си противоречиш и си показваш истинското лице,ясно ще си проличи лъжеца.За това, че печелиш по 400лв. от кошер имаш написани минимум 4–5поста,като отговор че се съмняваме в истинността на написаното.Сигурен съм,че и други колеги са ги прочели,не само аз и Чанко. Доколкото си спомням предлагаше му ноу–хауто за десетина бона.Може би ще поразровя форума /колкото и време да ми струва/ и ще ти покажа истинското лице.И като ги цитирам ще мога да използвам определенията които ти използваш без покритие.
Първоначално публикувано от ch.atanasov
Еее, то бива фантастика ,ама чак толкова.
То за да вадиш 400 лв на кошер се иска фантазия, или ги гледаш като всички останали и вадиш по 100 лв.
Това ли успя да измучиш от форума? Заял си се с мен още от началото на регистрацията ми в форума. Не ти харесва начина ми на пчеларстване, мислене, ръкопис или просто за спорта се заяждаш. Този пост доказва единствено различията ни в мисленето. Искам да прочета каде съм писал - АЗ СПЕЧЕЛИХ 400 ЛВ ОТ КОШЕР,толкова ли е трудно на теб и твойте приятели? Бил си ме разобличил? Това ако е разобличение, хвала на Господ. Все едно да видиш жена си с комшията, да си говорят в хода на блока и ти да я обвиниш, че мислила да ти изневери. Странна логика? Можеше и само с едно изречение, да покажеш това, което си решил, че може да ми извъртиш написаните думи, не беше нужно пак да започваш с обидите. Моля само господин Матеев, да не изтрива засега написаното от теб и мен и да ти даде още една седмица време за търсене на доказателства. Ще ми е любопитно, докаде може да стигнеш/паднеш/в опитите си, да ми оплюеш името.
Абе вие двамата ако имате някакъв спор си го решавайте чрез ЛС. Не ангажирайте другите с това и не пълнете темата с глупости!
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))