Борка, смело можем да кажем, че каквито сме пчеларите- такава ни е и държавата!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Борислав преди мен е казал основното което трябва да се каже по въпроса, но понеже си ме цитирал, а пък и малко по-напред викаш че си чешем езиците. Значи тука прости няма, на мен това ми е ясно, а и на повечето форумджии също. Себестойността на продукцията и рентабилността от дейността си я знаеш единствено и само ти и никой друг не може да ти я каже. Ся, че у тефтера не нанасяш точни данни и това ти извърта цялата информация си е твой избор. Изводите които си си направил дотук няма как да са релевантни и за другите колеги, сори.
Колегата токо ме подсети. Преди много години в "Пчела и кошер" мисля че Илия Цонев беше качвал нещо примерно за себестойността на меда. В началото на форума /или при Динко беше, не помня/ Димитър Бонев също беше качвал някаква таблица с разходи, приходи и т.н. Ще ги потърся и ще ги кача в темата, ама довечера, че сега отивам да варя компоти.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Разходи не смятам.....каквото трябва и е нужно-ДАВАМ. И после го забравям на момента. Ама най-мразим “някой си“ да ме бие в приходите надолу, само щото международното му ниво било такова или пък, че някакви си ДЖАПАНЕТА били дошли на ресторант у България.........![]()
Сега прочетох в нета ,че в монтанско на Софрон му е предложена цена 6,50 за букет,слънчоглед.
В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))