Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 10 от 28 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 91 до 100 от общо 277

Тема: Любопитно

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.11.2012
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Няма да се занимавате/шегувате с тези "работи" - лошо свършите... (не дай Боже) https://www.youtube.com/watch?v=RhTGXHbpFS4

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Бърз Виж публикацията
    Няма да се занимавате/шегувате с тези "работи" - лошо свършите... (не дай Боже) https://www.youtube.com/watch?v=RhTGXHbpFS4
    Ееееей колега, нещо не ми се връзва моя пост с твоя. Гледам, гледам, гледам - ами няма връзка.

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.11.2012
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ееееей колега, нещо не ми се връзва моя пост с твоя. Гледам, гледам, гледам - ами няма връзка.
    Едно време и аз доста занимавал (търсил "истина") с тези неща - НЛО, езически, окултни, миро гледни (Блаватская, Рерихи, "толстовцы") и т.н.т. Мога да кажа едно - всичко (от Вашия клипче) кое не е монтаж, атмосферни явления и още нам не известни бойни разработки на конструктори - е абсолютно РЕАЛНИ неща. И занимаване с тези "неща" доста често свършва като на моя линк. Има знания/информация които не трябва да познаем - не издържим, не е безопасно за нашие здраве (телесно/духовно), може увреди нас сериозно. Като знания на ефект на последния синтетичен наркотик, вкус на ционист калий .... може да бъде последния "опит" в живота.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    https://www.24chasa.bg/novini/article/5685099
    Че то цял министър, бачка без диплома? Какво остава за доктор! Държава? Има бе, как да няма?!?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    https://www.24chasa.bg/novini/article/5685099
    Че то цял министър, бачка без диплома? Какво остава за доктор! Държава? Има бе, как да няма?!?
    Помните ли Калинка-та, която няколко години управлява в ДФЗ по 3 милиарда евро на година без диплома за висше образование? Изгледайте клипа до края, за да видите колко е проста и тъпа:

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Баш за нея говоря- сладуранка. И добре, че нямаше диплома...Иначе току виж станала папа..
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Помните ли Калинка-та, която няколко години управлява в ДФЗ по 3 милиарда евро на година без диплома за висше образование? Изгледайте клипа до края, за да видите колко е проста и тъпа:
    Аз не разбрах,не видях никаква тъпотия,освен,че беше неподготвена да отговаря на момента.Това,че няма ораторски качества е друг въпрос...Но мисля,че клипа е манипулиран,за да изглежда така. За дипломата,е,пазарувала е жената,но какво значи дипломата,нима повечето дипломи не са купени.....Нямам претенции да познавам въпросното лице....От вестниците знам,че е стопирала бая проекти-това е истинската причина за клипа,според мен....Работата на отличника си личи от далеч даже и без диплома....А слабия, послушникът........

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Аз не разбрах,не видях никаква тъпотия,освен,че беше неподготвена да отговаря на момента.Това,че няма ораторски качества е друг въпрос...Но мисля,че клипа е манипулиран,за да изглежда така. За дипломата,е,пазарувала е жената,но какво значи дипломата,нима повечето дипломи не са купени.....Нямам претенции да познавам въпросното лице....От вестниците знам,че е стопирала бая проекти-това е истинската причина за клипа,според мен....Работата на отличника си личи от далеч даже и без диплома....А слабия, послушникът........
    Мойта не е купена.

Страница 10 от 28 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •