Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 90

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.11.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Бърз Виж публикацията
    Поръчах 2-а електрични неръждаеми ножове...
    Здравейте колеги! На 19-ти поръчах ножове, днеска ми донесоха в къщи. Страхотни - стават за бръснач

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    През Интернет ли ги поръча и как ги плати? Приемат ли плащания с кредитни/дебитни карти и PayPal?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.11.2012
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    През Интернет ли ги поръча и как ги плати? Приемат ли плащания с кредитни/дебитни карти и PayPal?
    Преди малко също питал един колега-

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Преди малко също питал един колега-
    ...........
    До болка познатата процедура!
    Реших че са се оевропейчили, ама не би...
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.11.2011
    Пчеларски район
    Русе
    Здравейте колеги! На 19-ти поръчах ножове, днеска ми донесоха в къщи. Страхотни - стават за бръснач
    Имам същия.Лошото е че когато разпечаташ една пита температурата му пада, ножа изтива и на следващата не реже така добре.Ако пък дълго стои включен без да се ползва загрява много и прави меда на карамел.Иначе да много е остър.Ако можеше да държи постоянна температура щеше да е прекрасно.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от n.kostadinov Виж публикацията
    Имам същия.Лошото е че когато разпечаташ една пита температурата му пада, ножа изтива и на следващата не реже така добре.Ако пък дълго стои включен без да се ползва загрява много и прави меда на карамел.Иначе да много е остър.Ако можеше да държи постоянна температура щеше да е прекрасно.
    Така е и причината да се държи така сме я коментирали. На всичките тези ножове им липсва едно нещо - топлоемкост. За да няма бързо изстиване и бързо загряване. Замислял съм се как би работил един нож, направен като старите самобръсначки - от три основни части - медна основа (леко заоблена като самобръсначките, за да не задира по рамката и никелирана), тънко стоманено острие от добра стомана, за да не се затъпява лесно и притискаща медна пластина, също никелирана. Нагревателя е вграден в медната основа и има добър терморегулатор, за да вдига бързо температурата, но да не допуска прегряване.

Потребител
    Регистриран
    25.08.2011
    Пробвах няколко ел. ножа докато се убедих за сетен път "едно кило брашно да имаш- дай го на майстор да направи хляб"- взех си нож на LEGA и си реших проблема с прегряването и закъснялото включване при изстиване.Догодина мисля да взема разпечатваща машина, но дано не ми се получи както с ел. ножовете.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •