Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 491

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    3. Да се стимулират изрядните и законни пчелари.
    А да но но на да ли.Хубаво е че сте ходили на тая среща и сте ни защитили
    Но не вярвам да се промени нещо.Аз трета година рева от натравяния,как аджаба не се намери една организация дето мишкува из форома да ми напише два реда
    ,, момче ние можем да ти помогнем,,.Тия клипове дето съм ги слагал с умрели пчели може да са от всичко.Както каза Дамян всеки се спасява по единично.
    да не споменавам и какви цифри източват организациите

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    3. Да се стимулират изрядните и законни пчелари.
    А да но но на да ли.Хубаво е че сте ходили на тая среща и сте ни защитили
    Но не вярвам да се промени нещо.Аз трета година рева от натравяния,как аджаба не се намери една организация дето мишкува из форома да ми напише два реда
    ,, момче ние можем да ти помогнем,,.Тия клипове дето съм ги слагал с умрели пчели може да са от всичко.Както каза Дамян всеки се спасява по единично.
    да не споменавам и какви цифри източват организациите
    Опитай се да мислиш от позицията на хеликоптера. Когато си кацнал на земята, виждаш отделните тревички. Когато си високо във въздуха, виждаш цялата поляна, и това което те интересува е дали тя е зелена, или са се появили жълти петна от сушата.

Та искам да кажа, че МЗХ се интересуват от цялата поляна, и през техните очи (от позицията на тяхната камбанарийка) тя в момента изглежда от жълта по-жълта, и при това пълна с бурени. Явно нещо трябва да се направи. И покрай отстраняването на бурените ще пострада и някоя друга зелена тревичка или цветенце, но това са допустими жертви в името на цялата поляна.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •