Много е гот там на бутамтята 10 години подред бяхме там в района . Весела почивка.
Така годината приключи и от два големи блока слънчоглед накрая бодил и треволяци! Накой да ми каже че слънчогледа не бил модифициран ?
Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу
Някой беше писал,че не е виждал 12дб с повече от 2 магазина....
Празните ги слагам отдолу.Все пак им спестявам половин метър катерене.Е,далеч не всички кошери са с 5 магазина (обикновено 3),затова си позволявам да вдигам пълни магазини.Иначе при три магазина само товаря без да повдигам.
Вчера след работа отскочих до пчелина. Отворих една представителна извадка от десетина семейства и видяното определено ми хареса. Голямата суша от началото на сезона/като изкл. април/ секна. Слъчогледа, който започна да отдава при мен преди около 10 дни осезателно е понапълнил корпусите, като според мен от силните и средните семейства до няколко дни ще може да се центрофугира мед. Надявам се и преваляванията да продължат поне още ден, а защо не и два. Общо взето поради времето тази година очакванията не са кой знае какви.
Keep Walking...
В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))