Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: КАКВО БИХТЕ ЖЕЛАЛИ ДА НАМЕРИТЕ В ТОЗИ ФОРУМ

Гласували
136. Не можете да гласувате в тази анкета
  • По-вече информация за продуктивно пчеларство

24 17.65%
  • По-вече снимков материал

11 8.09%
  • И двете

101 74.26%
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 37

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    05.07.2016
    БИХ ИСКАЛ ДА НАМЕРЯ ПОДРОБНА ТЕМА ПО МЕСЕЦИ КАК ТОЧНО СЕ РАБОТИ СЪС КОШЕР ПО СИСТЕМАТА НА ЛЕОН КЛЕЙТЪН ФАРАР КАКВО ТОЧНО СЕ ПРАВИ ОТ НАЧАЛОТО НА МЕДОСБОРНАТА ГОДИНА ДО ЗАЗИМЯВАНЕТО А СЪЩО ТАКА И ПРЕЗ ЗИМАТА?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от naz3gul Виж публикацията
    БИХ ИСКАЛ ДА НАМЕРЯ ПОДРОБНА ТЕМА ПО МЕСЕЦИ КАК ТОЧНО СЕ РАБОТИ СЪС КОШЕР ПО СИСТЕМАТА НА ЛЕОН КЛЕЙТЪН ФАРАР КАКВО ТОЧНО СЕ ПРАВИ ОТ НАЧАЛОТО НА МЕДОСБОРНАТА ГОДИНА ДО ЗАЗИМЯВАНЕТО А СЪЩО ТАКА И ПРЕЗ ЗИМАТА?
    Първо си намери малките букви връз клавишите! После кажи здрасти. И чак след това ще решим какво да правим с теб? Успех и не се заяждам...
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от naz3gul Виж публикацията
    Точно по месеци за цяла България надали ще намериш, освен в книгите, но първо разбери в коя част на България и на каква морска височина ще пчеларстваш. Докато едните вадят мед, другите чакат да се стопи снега

Автор
    Регистриран
    04.02.2016
    Пчеларски район
    ЯМБОЛСКО
    Искам ние колегите да си правим срещи (седмични , месечни .....) да обменяме опит и идеи.Искам също мир и любов по цялата земя .....

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Бандит Виж публикацията
    Искам също мир и любов по цялата земя .....
    Що не се свържеш с Чичолина. Мисля, че и тя искаше нещо подобно.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Да няма лов на вещици. Средновековието да го оставим на Светата Инквизиция. Дано да го проумеем. Не може да виждаш във всеки иначе пишещ или мислещ враг, провокатор и тем подобни квалификации. За мен това си е чиста параноя.За това БАН, за друго 3 дена БАН, за трето –вечен БАН. Еретикът да се изгори на клада на центъра на ФОРУМА. ТЕ, ТОВА ИСКАМ АЗ –еретикът. НЕ ПОСЛЕДНОТО, А ПЪРВОТО.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Ха-ха, нали той - еретикът е храната тук, ако го няма, то няма да има кого да чоплим и форума ще е не толкова известен.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Да няма лов на вещици. Средновековието да го оставим на Светата Инквизиция. Дано да го проумеем. Не може да виждаш във всеки иначе пишещ или мислещ враг, провокатор и тем подобни квалификации. За мен това си е чиста параноя.За това БАН, за друго 3 дена БАН, за трето –вечен БАН. Еретикът да се изгори на клада на центъра на ФОРУМА. ТЕ, ТОВА ИСКАМ АЗ –еретикът. НЕ ПОСЛЕДНОТО, А ПЪРВОТО.
    БАН-овете не са първопричина, а следствие ...... Те са един опит обществото (форума) да се самопочисти от акара, вирусите и гнилцовите заболявания. По принцип те са много упорити. Биеш ги, трепеш ги, но те пак възкръсват от пепелта ......

Ако всички хора по света бяха съвестни и честни, нямаше да има нужда от армия, полиция и съдебна система. Да, ама не ....... Някакъв малък процент от хора (по-малко от 1 на 1000) с тяхната изкривена психика, мисли и действия нанасят ОГРОМНИ ЩЕТИ НА ОБЩЕСТВОТО. И за да може обществото да се бори с тях, заделя многомилиардни бюджети за армия, полиция, съдии, прокурори, затвори и т.н.

ПС: Нищо лично - просто теория на вероятностите, според която повечето случайни процеси задължително имат нормално (Гаусово) разпределение. На Български език - на всеки един роден гений, който се явява двигател на прогреса, се пада по един ЗЪЛ ГЕНИЙ, който връща прогреса десетки години назад. Тоест злите гении винаги ще ги има, и винаги ще трябва да се води някаква адекватна борба с тях.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    БАН-овете не са първопричина, а следствие ...... Те са един опит обществото (форума) да се самопочисти от акара, вирусите и гнилцовите заболявания. По принцип те са много упорити. Биеш ги, трепеш ги, но те пак възкръсват от пепелта ......

Ако всички хора по света бяха съвестни и честни, нямаше да има нужда от армия, полиция и съдебна система. Да, ама не ....... Някакъв малък процент от хора (по-малко от 1 на 1000) с тяхната изкривена психика, мисли и действия нанасят ОГРОМНИ ЩЕТИ НА ОБЩЕСТВОТО. И за да може обществото да се бори с тях, заделя многомилиардни бюджети за армия, полиция, съдии, прокурори, затвори и т.н.

ПС: Нищо лично - просто теория на вероятностите, според която повечето случайни процеси задължително имат нормално (Гаусово) разпределение. На Български език - на всеки един роден гений, който се явява двигател на прогреса, се пада по един ЗЪЛ ГЕНИЙ, който връща прогреса десетки години назад. Тоест злите гении винаги ще ги има, и винаги ще трябва да се води някаква адекватна борба с тях.
    Също нищо лично– Значи....и, разбирам нещата в твоя пост така: Ти,добрият роден гений като двигател на прогреса виждаш в моя милост ЗЪЛ ГЕНИЙ който връща пчеларския прогрес с десетки години? Ами тук ДОБРИЯ ГЕНИЙ греши, т.е. логиката му изневерява.Аз не съм злия гений,аз съм едно средно статистическо пчеларче от армията на пчеларите. Гениите са около теб/ добри и зли/.Дали във форума или в обкръжението ти? Уважавам те ,че си много упорит,умен,че имаш познания в много области.Но не те уважавам че си много ,ама много злопаметен.
    П.С. Дано да не се наложи да ми сричаш поста като първолаче.Че то..оо,преди много те озорвах с моя правопис.А представям си как си четял постовете на тези без точка,главна,едно изречение,без препинателни.Дано да успееш,че голям дерт ми е.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Бих желал да намеря в този форум, повечко пчеларки.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •