Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 221

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Действието не е 28 дни. Това е карантинен срок. Обозначава периода на ПЪЛЕН разпад. Тоест след 28 дни ако някое животно е къпано с циперметрин няма да има никаква следа от препарата. Иначе препарата спира да действа много по рано, още при първите разпади на съединението, в случая с циперметрина приложен с пръскане този срок е максимум 30-40 мин.
    Да, да. Напълно съм съгласен. Само дето резултатите не са съвсем такива. Без значение дали е действие или карантина. Важното е, че вече втори месец откакто са започнали да измират пчелите и края все още не се вижда. Месец и половина си бях в отпуск и виждам тази картина. Прекратих отпуската си и вече не ходя на пчелина. Не ми се гледа повече това, колкото и да съм корав. На края на месеца ще ида и ако има някакъв живот - добре, ако ли не - майната му. След тези от миналата седмица мисля, че ще намеря ПЪЛЕН разпад. Да живее държавата и всички нейни кадърни управници.
    Този пост е редактиран от solaris60; 16.06.2016 в 20:45.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •