Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
Вече сме разбрали , че никой не може да убеди колегата scutellator във вредата от неоникотиноидите. Това не пречи да напомня, че "мантрите " му в защита на споменатите отрови почиват само на неговото лично , непоклатимо убеждение.Което за съжаление не е подкрепено с никакви обективни доказателства в подкрепа на тезата му.По тая причина и на всяко негово голословно твърдение ще искам да го докаже.
....

$%^&* ע۝₪∩שּׂ۩¦ђ⌂∩¶¥§¤¿∏╘﴿☼√⌂╒ﻝﻶﻹ §††††۩☼﴿╒§¶∩▀☼∩ﻹ§ℓ ۝₪∑█¶∩₪∩שּׂ۩¦ђ⌂∩¶¥§¤¿∏╘﴿☼√⌂╒ﻝﻶﻹ §†††۩☼﴿╒§¶∩▀☼∩%&* ע∩שּׂ۩ђ۝╒ﻝﻶﻹ§††¦ђ⌂^&* ∑█¶∩₪∩∩%&۝₪∑█¶∩שּׂ۩¦ע

АКО ТИ ПРЕДСТАВЯ ДОКАЗАТЕЛСТВА ТИ ЩЕ СИ НАПРАВИШ ЛИ ТРУДА ДА ГИ ПРОЧЕТЕШ? ВНИМАВАЙ МНОГО ДОБРЕ КАКВО ОБЕЩАВАШ, ЗАЩОТО ПОСЛЕ ТРЯБВА И ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА!!!!!!

ПРОБЛЕМА, НА ВАС ХОРА, ВИ Е ЧЕ ПОСТОЯННО МЕ СРАВНЯВАТЕ СЪС ОГЛЕДАЛНИЯ ОБРАЗ НА САМИТЕ ВАС СИ ! АЗ НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ КАТО ВАС, ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ, И ОТКАЗВАМ ДА СЕ ПРЕВЪРНА В ТАКЪВ!

Относно увереността му ,че следващите 5 години няма да има проблеми с пчелите, моля Матеев да го архивира в специален раздел "Предсказания на ясновидци".Ако предсказанието не се сбъдне, лековерните да знаят кому да се сърдят
НАЙ- ОБИЧАМ ДА МИ СЕ ВМЕНЯВАТ ДУМИ, КОИТО НЕ СЪМ КАЗАЛ! Все едно да кажа, че повече няма да има загинали семейства от АГ!

Неоникотиноидите са силно токсични за пчелите в ниски концентрации!, НО също така са и количеството от препарата, което е нужно за ефективно третиране на посевите е в МНОГО ПЪТИ по-ниско!