Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 134

Преглед на хибрид режима

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Вече сме разбрали , че никой не може да убеди колегата scutellator във вредата от неоникотиноидите. ...
    АЗ ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ ОТГОВОРА НА ТВОЕТО РЕШЕНИЕ.
    Въпроса е принципен и не искам да ми излезе име, че обичам да блъфирам. Иначе после няма да пропускаш възможност да ми го припомняш.

Та какво решаваш - ще застанеш като мъж зад думите си и наистина да разбереш дали това, което говоря са празни приказки или ще се опиташ да избягаш от отговорност, за което ще си понесеш последствията?

Тоя път мърдане няма.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Въпроса е принципен и не искам да ми излезе име, че обичам да блъфирам. Иначе после няма да пропускаш възможност да ми го припомняш.

Та какво решаваш - ще застанеш като мъж зад думите си и наистина да разбереш дали това, което говоря са празни приказки или ще се опиташ да избягаш от отговорност, за което ще си понесеш последствията?

Тоя път мърдане няма.
    Ха, ха... някой вярва в таласъми.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    На 24.03 от 15:00 часа, ще се проведат протести във всички областни градове.
    Протестите ще бъдат пред сградите на областните администрации или други обществени места (както решат местните структури).
    Във Варна ще се проведе пред сградата на Областната Администрация - Варна на ул. Преслав 26

Конфедерация на Българските Пчелари подкрепя протестите и първата стъпка беше направена вчера, като съгласувахме организацията му.
    Втората стъпка направихме днес, като подадохме уведомление до кмета на град Варна.
    Нека всички колеги направят същото и да забравят за един ден враждите и да излязат ЗАЕДНО на протест. За съжаление, организацията на г-н Куменов, Федерация на Българските Пчелари не успяха да намерят представител, но вярвам, че ще се включат в протестите където могат.

ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ НА 24-ТИ ОТ 15:00 !!!
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията

Тоя път мърдане няма.
    "%^&* ע۝₪∩שּׂ۩¦ђ⌂∩¶¥§¤¿∏╘﴿☼√⌂╒ﻝﻶﻹ §††††۩☼﴿╒§¶∩▀☼∩ﻹ§ℓ ۝₪∑█¶∩₪∩שּׂ۩¦ђ⌂∩¶¥§¤¿∏╘﴿☼√⌂╒ﻝﻶﻹ §†††۩☼﴿╒§¶∩▀☼∩%&* ע∩שּׂ۩ђ۝╒ﻝﻶﻹ§††¦ђ⌂^&* ∑█¶∩₪∩∩%&۝"
    След като представи горните доказателства просто спрях да чета.Но ако има нещо заслужаващо внимание ще се радвам да се запозная. Дано след почти пет години убедени твърдения си издадеш тайните по въпроса.Давай да четем.Надявам се ,че ще е убедително.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •