Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
Да , уж навъртях малко стаж, но нали знаеш колко ми е акъла. Че не уцелих точното време и температура -да, но и смених технологията.Друга година, аз повдигам таванката и жената мята питката върху рамките.Къде пада не се знае важното, че е в кошера.Тази година съм сам, работата трябва да е качествена щото после нема кой да обвинявам.Питката се слага точно на кълбото.За тази цел малко ги подпушвах и посритвах с едно перо.Почнах без ръкавици, но в един момент си дадох сметка, че в края на третия ред ще съм мъртъв. Сложих ръкавици, но те облекчиха положението до толкова, че не ме жилеха по ръцете а по китките, мушкайки се в ръкавите.Снощи бях като ранена корнида -хем от жиленето, хем от цялата гимнастика.Днес довърших операцията, но се изхитрих, като сложих кожени ръкавици от тези за заваряване, дълги до лактите.Едно семейство- бръмнаха и набързо се скриха, де късмет да е заради грозната ми мутра, но май -май мамата е бегала.Време е за онази анкета-как беше....
И да ми се обясняваш по - голям пчелар няма да станеш - то се видя. Не е лошо да си поръчаш един костюм от NASA за астронавти.