Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
тук можем да поспорим доста.Мога да дам доста примери защото от 4 години ходя да подавам документи.Жител съм на софия а пчелина ми е в златарица.Нали се сещаш че не съм експерт.Само за едно нещо да те върнат познай 500 км на зад и обратно.По повод батко и братко съм виждал какво ли не.Сега ще дам пример.ПЪрвата година по пчеларската програма никаква активност за закупуване на кошери.Втората по голяма активност.Третата списъци до 50 челяка и кой ги прави тия списъци пак избрани.65 номер бях при полoжение че всека седмица в продължение на година или ходя или се обаждам.Сега съм одобрен за отводки а за кошери резерва,че мисълта ми беше преди списъци с на 5 човека родата сега поне не дразнят хората такива като мен дето бачкат и не знаят за какво бачкат.
Аз досега не съм кандидатствал по тригодишната програма,невиждам смисъл да се залъгвам с това което дават там.Има други програми по които може да се кандидатства,стига да искате да го развиете като бизнес,а не да се залъгваме да вземем едни пари но да си останем на заплата.За мен три годишната програма е,определени хора да приберат определена сума пари.Иначе станах селянин по лична карта да мога да кандидатствам по програмите.