Разгледай това. Това се прави тук и САЩ. Не говорим за ДНК само да изглеждаме по - умни от останалите дори успява и да е анализира ме.Това с насоката на изследванията малко в стил който не ми допада ако ти имаш нещо собствено като разработка, като изследвания, дари експресни анализи по морфометрия с правилни изчисления с верни микроскопски измервания то критикувай колкото си щеш но ако не нямаш право да критикуваш. Морфометрията е първия полеви анализ с който един селекционер стартира в първите фази на селекцията е ако си заможен прави си за щяла и нещяло ДНК анализи, то ти щеше да си наясно с това ако го практикуваше в своята практика като селекционер. Явно това си го пропуснал, в смисъл трябва по твоята логика да изхвърлим и отречем Систематиката на Рутнер, който систематизира и определя пчелните раси в Европа "Горкия той каво ли е правил без ДНК тест преди 50 г. -Сигурно си ги е измислил всички тези раси пчели. Ако искаш го коментирай но мисля че трябва да се преместим в друга тема.

Цитат