Цитат Първоначално публикувано от Мартин Илиев Виж публикацията
Ами по принцип тука в Германия много няма немци.Повечето са ауслендери(чужденци).Така че не е много по различно...май..може и да бъркам.Какво значение има в кой район ще се преместиш.Примерно аз като съм от Варна и реша да си направя някъде там пчелин ,защото съм новак и да имам проблеми ли?
Същото е...дали живея някъде и реша сега да си правя бизнес или да реша да си местя бизнеса някъде.Не живеем в 90-те години на мутрите все пак...
Не искам това което пиша да звучи като заяждане или спорене.Уважавам всички в този форум и черпя много информация от тук за бъдещото си начинание.
Относно краденетос есетих за една случка.Имах помощник немец(общак) и един ден си лафим,и аз си бях зел едни ръкавици от някой си (пооткраднах ги малко),и защото са скъпи и с немеца стана дума за тях,и аз му казвам че съм ги откраднал,защото съм чужденец и нямам пари на шега нали и той съвсем нормално си каза:да нормално,защо да купуваш като ги има на обекта безплатно.Така че не си мислете че за немците кражбата и мошеничеството са чужди.Някога може да е било така,днес Германия е ...катастрофа и капут....само мошенници и измамници и бандюги.Дори немците се научиха от кюрдите и албанците да са мошенници.
Ейй, те "хубави хора" ще се излезнат туй швабите...