Спокойно, аз вече чакам повече от 10 години, за никъде не бързам и ако трябва ще чакам още 20. Проблема си е на българските пчелари, а не мой.С цялото ми уважение(казвам го искрено) ще има да чакаш.
Много време ще мине докато започнем да купуваме майки за по-добро качество.
Дамяне, да си виждал цените на майките на румънците или гърците? Да, определено имат пазар тук, но едва ли ще успеят да го залеят с евтина и качествена продукция.При толкова много пчелари, то няма начин външни фирми да не се пробват на нашия пазар.
Сърбите ще са първите или Румънците, защото са в ЕС и Гърците не са за подценяване, но само времето ще покаже.
Съгласен съм Радо. Това го виждам буквално всеки ден. Но нямам нищо против, напротив - привествам го.Пазарът се движи от това дали има търсене ,а моята прогноза е търсенето да намалее просто хората нямат пари и всеки търси да мине ако може без пари говорим за България
Хората наистина нямат пари, но когато излезе сметката за тока - плащат. Хората нямат пари, и въпреки това когато отидат в аптеката - плащат. Хиляди българи нямат пари, но за цигари намират. Голяма част от наркозависимите също нямат пари, но някак си успяват да се сдобият с това което им е нужно.
Когато Бил Гейтс е трябвало да продава DOS на DELL те са му казали - "Ти луд ли си бе? Да даваме толкова пари за нещо, което дори човек не може да пипне." Тогава той се порозумява с тях да им продава софруера по 1 $ за всеки компютър. А хората които били до него го попитали "Що се съгласи на 1 $, след като в САЩ го продаваме по няколко стотин!?"
Та, как да ви го кажа - ако не искате да плащате цената за това до края на живота си, никога не си купувайте скъпи майки. Не приемайте такива и даром! Първата доза не винаги води до пристрастяване, но човек си въобразява че от още един път нищо няма да му стане и докато се усети, вече не може ( или не иска) да спре.