С цялото ми уважение(казвам го искрено) ще има да чакаш.
Много време ще мине докато започнем да купуваме майки за по-добро качество.
Спокойно, аз вече чакам повече от 10 години, за никъде не бързам и ако трябва ще чакам още 20. Проблема си е на българските пчелари, а не мой.

При толкова много пчелари, то няма начин външни фирми да не се пробват на нашия пазар.
Сърбите ще са първите или Румънците, защото са в ЕС и Гърците не са за подценяване, но само времето ще покаже.
Дамяне, да си виждал цените на майките на румънците или гърците? Да, определено имат пазар тук, но едва ли ще успеят да го залеят с евтина и качествена продукция.

Пазарът се движи от това дали има търсене ,а моята прогноза е търсенето да намалее просто хората нямат пари и всеки търси да мине ако може без пари говорим за България
Съгласен съм Радо. Това го виждам буквално всеки ден. Но нямам нищо против, напротив - привествам го.
Хората наистина нямат пари, но когато излезе сметката за тока - плащат. Хората нямат пари, и въпреки това когато отидат в аптеката - плащат. Хиляди българи нямат пари, но за цигари намират. Голяма част от наркозависимите също нямат пари, но някак си успяват да се сдобият с това което им е нужно.

Когато Бил Гейтс е трябвало да продава DOS на DELL те са му казали - "Ти луд ли си бе? Да даваме толкова пари за нещо, което дори човек не може да пипне." Тогава той се порозумява с тях да им продава софруера по 1 $ за всеки компютър. А хората които били до него го попитали "Що се съгласи на 1 $, след като в САЩ го продаваме по няколко стотин!?"

Та, как да ви го кажа - ако не искате да плащате цената за това до края на живота си, никога не си купувайте скъпи майки. Не приемайте такива и даром! Първата доза не винаги води до пристрастяване, но човек си въобразява че от още един път нищо няма да му стане и докато се усети, вече не може ( или не иска) да спре.