Цитат Първоначално публикувано от Totevski Виж публикацията
Вие може да си коментирате и изказвате мнения по каквито си искате теми. Живеем в такова време, че всеки може да говори каквото си иска и не съм аз човекът, който би ви забранил това. Но за да твърдите нещо, проверете дали то отговаря на истината, за да не заблудите четящите или слушащите ви.
На какво се смея ли...? Смея се на това, че времето на енциклопедистите е отминало още 18 век. Просто обемът на информация в момента е толкова голям, че е абсолютно невъзможно един човек на да обхване и 1/1000 от нея. А вие и още един потребител на този форум се опитате да бъдете последните енциклопедисти, да изказвате и коментирате всякакви теми. ОК, дерзайте! Макар и понякога достадно, това е преди всичко забавно. А ако не ми харесва - просто не чета.
Успех и извинения ако съм нарушил нивото ви на комфорт.
Все пак нещо по-конкретно? Бих искал да видя къде е грешката. Човек винаги може да научи нещо ново от специалист като Вас.
Далеч съм от енциклопедистите, обикновено само споделям опит. Там къде се считам специалист влизам в по-дълги разговори, обикновено по конкретна идея.