Здравеите!днес имах щастието да попадна на този форум и да се регистрирам , не знам въобще да ли се следи от някои новите постове но сам длъжен да опитам.Та предстои ми регистрация на пчелин, да видим да ли сам разбрал правилно

1.Хващам дядото и с наториалниат акт отиваме при адвокат да оформим документи за отдаване на земята / вслучая е собствена на дядото/да ми е отаде под наем или без вазмезно ,за направата на постоянен пчелин, след това при нотариуса за заверка.

2.с тези документи за ползване на дадения парцел / в регулаця/ ,отиваме при кмета / наместника на селото/ и изискваме бележка за притежаване на определен брои кошери/роеве/ и удостоверява че на даденото място имаш определен брои кошери

3. С тези документи от т.1 и т.2 отиваме в ОДБХ да пуснем вече същинското заявление за регистрацията на пчелина, като там пак се заявяват определените броеве/ роеве/
които притежавам

4. Чак след това чакаме ветеринар за номер на пчелина и за регистрация в БАБХ и ветеринарен дневник

Простете за невежеството ми но не знам да ли сам разбрал правилно, ако модераторите стметнат за добре нека изтрят поста , да не се повтаря, някои да одговори дали сам в правелната посока