Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1210

Разгънат преглед

Наблюдател
    Регистриран
    06.03.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Kavezu Виж публикацията
    За мен описаният начин е неприложим на практика и особено, ако искаш да направиш по-големи количества. Преди около месец се свързах с тази българска фирма http://www.analytica-bg.com/bg/enzym...ful/invertase/ и закупих от тях 50 грама инвертаза за 60 лв с доставка по "Еконт". Хората от фирмата ми обясниха, че това количество е достатъчно за инвертирането на 500 кг захар. Най- лесно е инвертиран сироп да бъде получен през лятото, при по-високи външни температури. По време на разграждането на захарозата температурата на сиропа е желателно да бъде между 20 и 45-50 градуса. Направил съм няколко опита с въпросната инвертаза и мисля, че всичко е наред.
    Колега би ли споделил как е протекъл процеса при теб? Говоря за параметри като време например,добавял ли си някаква киселина (лимонена или оцетна ,за вдигане на киселинност). ако може сподели малко подробности,мисля че ще бъде полезно не само на мен?
    Този пост е редактиран от NHH; 04.08.2014 в 10:50.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •