Цитат Първоначално публикувано от Niki1313 Виж публикацията
В София в "Александровска болница" има клиника по алергология. Не вярват на никакви изследвания и наново правят изследване. След излизане на резултата, назначават лечение. Специално алергията към пчели се лекува успешно. Лечението се казва "десинсибилизация" - вкарване на пчелна отрова в организма на пациента, като са извлечени алергените. Инжекциите се бият по схема и след известно време си готов да понесеш множество пчелни жила.

Успех
Аз ходих миналата седмица в "Александровска болница" в София при д-р Ушева (препоръчаха ми я, като много добра алерголожка). Направиха ми изследване. Оказа се, че не съм алергичен но все пак ми написа рецепта с лекарства, които е хубаво да имам винаги със себе си. Дори и ми предписа лекарство, което може да се пие превантивно още преди да си отишъл на пчелина. Още не съм си купил лекарствата и за това не мога да им назова точно имената, но ако има желаещи мога да кача рецептата тук. Относно лечението за което казва Ники питах само информативно и ми обърнаха внимание, че ако имам нужда се започва само през месец ноември.

Дано съм бил полезен.