Дадох им магазините днес, някак си при мен не са толкова силни, точно както го смятах така излезе. Тъкмо са запълнили добре плодника и работят по най-дясната пита където има място правят далаци, но не всички. Сега им сложих магазин. Горе долу при 13.5 градуса слънчево и топло 11:00 часа , започнаха да излизат яко ... Преди това беше хладно. Но днес е много хубав ден макар и хладен . .. Явно си има някакъв нектар от акацията понеже се стрелкат, но това което виждам е и че по поилката има пчели. Явно не всички са открили акацията или няма още добър принос ...

С тези температури да си кажа честно съм леко скептичен, но да видим какво ще стане. Поне няма вятър и порои .. Малко по - късно ще отида да им направя едно клипче. Да кажем към 13:00

Благодаря на всички за отговорите ... Като цяло колкото и келпав кандидат пчелар съм, съм забелязал че каквото и да правя, майките като са от миналата година, никога не роят след това. Дефакто не очаквам никакво роене ... )) но тъкмо ще казвам, че да се посмеете на моите прогнози ..