Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
Тук не говорим за нещо отнесено, като призоваване на духове например. Така, както с доброжелателна насмешка ни причисляваш към хората, които живеят в някакъв техен си, глуповат, измислен свят, трябва да си даваш сметка, че вероятността всички, освен теб да са "изперкали" не е особено голяма...
Няма страшно, човек трупа знания и опит цял живот. Ще имаш хиляди възможности да разбереш, че живота наистина не е само черно и бяло и именно поради това хората толкоз лесно се подвеждат. Мислиш, че си изключение? Вервай си! И тук е както при болестите: Колкото повече болести преболедуваш успешно, толкова по-голям имунитет имаш. А някои от нас наистина доста сме лъгани. Естествено това не ни застрахова, но "Парен, каша духа!"...
И едва ли щеше да има съмнения, ако нямаше поводи за тях.
Не, не се мисля за изключение, просто такива изследвания съм гледал. Обаче това което казваш важи за голяма част от българите... Та не се мисля за изключение .. Няма нужда да вадите заключения от контекста. Никъде не съм написал подобно нещо. Съмненията ги разбирам, има ги във всички. Но не може поради тази причина, да правим толкова дълбоки размисли върху неща, които не се базират на факти. както и да е