Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
Ами хайде, създайте го този смислен диалог, а не постоянно да се правите на ощипани моми. В много от така наречените подмятания има много сериозна истина, но понякога неудобна, но истина. Това исках да кажа през цялото време, че е необходимо да се изслушват такива неща, макар и дразнещи. Не може с лека ръка да отлюспим човека, че е с друго мнение и да му казваме, че е дразнещ или нахален. А, че много неща се подминават си е факт. Без значение дали са от събрание или от форума/фейса. Както съм казал и преди - трябва да има чуваемост. Няма ли, колкото и да е важен въпроса потъва. Дори понякога потъва и подпомогнат от някаква сила. Като например темата с БИО-то.

Ето това е което ни управлява с години.
Дончев, опитай да дадеш пример когато не съм отговорил на някой въпрос, а съм се направил на "ощипана мома"? Отговорил съм на всички въпроси, дори и на най-провокативните, най-дразнещите, и всички с иронични подмятания. След това имам ли право да кажа кой ме дразни и е нахален?
Само глупака не би слушал опозицията си, дали ще внимава и ще се съобразява с нея е въпрос на конструктивност на опозицията или иначе казано на нейната " тежест". Със всичките глупости включително и от снощи опозицията много "олеква".