Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
Докога!? До тогава, докато всичко се прави на парче, от днес за утре, защото ни давали едни пари, а ние не сме искали да ги вземем и т.н. Всичко се прави без никаква стратегия, без ясно поставени цели, а само за да се вземат едни пари и...пак тъпчем на едно място.
Аз като не съм взел и стотинка от тия прословути евросредства, пак съм успял да постигна и развия едно скромно, работещо стопанство. Това не го имам за геройство, а е пример, че може да се постигне, но друго си е да вземеш едни много пари и да си штракаш с пръсти, пък после - друга схема. И така до като се дава възможност. Демек нон стоп.

Не си прав за програмите. Има си Бизнес план на всеки проект който с анекс/вратичка/може да се променя.2020 ще видиш какво е лапане на еуро пари и то най вече тия дето са БИО.С твоите кошери що да не кандидатства синът ти по някоя програма?Ама не искаш щото сме честни и знаеш след лесни пари какво следва.Ей го Ромънеца го видя,но той си оплел кошницата.Ходил на рапица и слънчувка а пък бил био.Само се чудя как си отглежда пчелите да са БИО. то ясно, че кошерите са му БИО.Това е в целия бивж соц. краде се краде се и пак се краде.Как каза Модернизатора контрол няма.И моя шеф като него видя 2 седмици и аз се изоглавявам.После му трябват пак 2 дена да ми вземе страха.
П.П.Това да те карат да крадеш дребни пари някак си ми говори,че други крадат гулеми пари.